Katin kanssa eilisestä epäonnistumisesta sisuuntuneena korjaussarjaa Tesomalla. Kenttä oli loistavassa kunnossa!! Sopivan pehmeä :) Pieni tihkusadekaan ei menoa haitannut ja koirat olivat suorastaan loistavia!!

Viljo:

  • Ohjattu nouto (vasen). Merkille menot loistavia!! (ehkä ne eiliset huonot merkit johtuivat liukkaasta alustasta?). Kapulanotto raju, mutta muuten varsin kelvollinen nouto. Kati seisoi vieressäni, mutta eipä mennyt lankaan sir William.
  • Ruutu. Loistava merkki ja loistava ruutu :) Palkkasin ruutuun.
  • Zeta I-M-S. En antanut apua ja ei istunut. Hitto. Uusinnalla pieni apu ja nyt istui vaikkakin hitaasti. Muut asennot ok. Maahan menosta mukaanotto viiveellä ja tässä keuli voimakkaasti.
  • Kaukot. Joopa-joo. Ei kerrassaan mitään ongelmaa. Hyvin nousi ja nopsasti teki.
  • Tunnari. Alkuun yksi haistelu kisamaisesti tehtynä (siirryin kylläkin lähemmäs palkkaamaan). Tosi hyvä!! Tämän jälkeen kisamainen ja aivan superhyvin!! Haisteli siististi ja palautti oman nopeasti heti sen löydettyään. JEEE!!!!
  • Paikalla makuu. Lyhyt pätkä. Ei ongelmia.
  • Paikalla istuminen. Istui kuin tatti. Hitto. Olis kyllä saanut mokata jotta olisin päässyt korjaamaan.. Taidan tehdä kotona piiiitkää istumista, josko saisin sitä kautta virheen esiin.

Zetaa lukuunottamatta sir William oli aivan loistava. Kyllä se treeneissä osaa :)

Metku:

  • Merkki + ruutu. Paikka merkillä tosi hyvä, mutta vieläkin voimakkaammin saisi mielestäni merkille pinkoa.. Ruutuun meno oli hieno!! Metku harhautuu vielä tosi helposti matkan varrella oleville hämymerkeille, mutta nyt vain pikaisesti vilkaisi kirkkaankeltaisia idarin merkkeijä ja jatkoi pinkomista ruutuun. Loistavaa!!!!
  • Malttiharjoituksia kapulan kanssa. Minä heittelin kapulaa ja Kati käskytti. Ensimmäisellä kerralla pieni moka, mutta muuten malttoi mielensä. Erityistreenin alle etutassujen liikkumattomuus kapulaa heitettäessä. Loppuun yksi nouto pienellä etukäteishetsauksella. Tosi hieno :) Kehuin kun pinkoi takaisin päin. Sivulle pyörähti sen verran vauhdikkaasti, että valui osittain selän taakse.
  • Idari. Käskytyksellä tehtiin ja järjestys oli I-M-S. Palkkasin kaikki asennot. Selvästi näkee, että rutiinia puuttuu. Metku raukka näytti välillä ehkä vähän pihallaolevalta :o) Istuminen aika hidas, maahanmeno ja seisominen hyviä. Asennoissa pysyi tosi hyvin. 
  • Seuraaminen. Tätäkin tehtiin käskytyksillä. Olen viimeaikoina palkannut etupäässä lelulla ja turhan paljon alkaa Metkulaisen vire nousta.. Muutaman kerran pieni piip liikkeelle lähdettäessä. Auts. 
  • Tunnari. Kati vei väärät kapulat ja itse vein oman. Metku osaa joko tosi tarkasti katsoa mihin oma laitetaan tai sitten se vain käyttää tosi hyvin nenäänsä :) Tehtiin ainakin 3 tai 4 kertaa ja jokakerta Metku löysi ihan heti oman.. Palautukset olivat tosi hyviä :)

Metku oli myös loistava!! Sillä alkaa olla jo melkein kaikki evl:n liikkeet pientä viilausta vaille kisavalmiita (tosin pitäis ehkä käydä tekemässä ne avo ja voi luokkakin ensin alta pois:P)