Ma iltana tokoteltiin Tullin nurtsilla kera Kati, Emman, Timon ja Anun. Viljo oli super :)

Aloitin luoksetuloilla. Alkuun maasta sivulle. Loistava! Sitten seisomisesta lähtien. Loistava!! Ja viimeisenä kokonainen liike. Aivan loistava!!! Vauhti kaikissa pätkissä erinomainen ja stopitkin just eikä melkein. JEEEEE!!!!!! Olin niiiiiiiiiiiin iloinen. Ensimmäistä kertaa ikinä liike näytti ja tuntui siltä miltä sen mun mielestä pitäiskin :))) Palkaksi hienosta suorituksesta Viljo sai seuraavaksi tehdä omaa supersuosikkiaan eli ruutua. Ekalla kerralla lähti jo ajatuksen voimasta (eli samantien kun olin päättänyt tehdä seuraavan liikkeenä ruutua, niin siellähän se sir William jo oli:). Tein vähän erilaisia versioita. Merkin kautta ja ilman. Läheltä ja kaukaa. Kaikki tosi hyviä :) Pysähtymispaikka edelleen ehkä aavistuksen liian takana, mutta muuten ei huomautettavaa.

Seuraamisessa tein jälleen pitkää pätkää ja vähällä palkalla. Suurimmaksi osaksi suht hyvää. Välillä intoutui hieman pomppimaan, painamaan ja edistämään, mutta isoin osa ihan kelvollista menoa :))

Kaukoja tein siten, että asettelin Viljon aivan katsomon eteen :) Ei häiriintynyt häiriöstä, mutta ensimmäisen vaihdon kanssa oli tänään hieman ongelmia. Viljon mielestä se oli nimittäin jokakerralla istuminen :) No, olen ehkä tehnytkin viimeaikoina enemmän istumaan nousuja, joten ehkä sitä seisomistakin pitäisi hieman palautella mieliin.. Pienen hinkkauksen jälkeen onneksi saatiin onnistumisiakin :)

Lopuksi vielä tunnaria. Viljon vire ei ollut ehkä tähän liikkeeseen ihan optimaalinen.. Tein kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla muistutin ennen lähetystä. Siltikin lähti miljooooonaa. Pitkästä heinästä johtuen Viljolla oli myös hieman vaikeuksia ensimmäisellä kerralla paikallistaa kapuloita (tämä oli ehkä viretilasta johtuen ihan hyväkin asia;o). Kapulat bongattuaan työskenteli kyllä hyvin ja muisti jopa käyttää nenäänsä :) Palautukset tänään hienoja ja hyvällä asenteella.

Kaikenkaikkiaan matkassa oli tänään mukana super-Viljo <3