Sunnuntaina aktivoiduin pitkästä aikaa tottistelemaan :)

Päivällä käväisin ottamassa nopeat treenit Sarin ja vesikoirien kanssa ja illalla lähdimme treenailemaan Hannan ja Veli Veetin sekä Katin ja Veli Inton kanssa.

Toivon kanssa otin vain suht nopeat ja lyhyet treenit. Luoksetulo oli erittäin nopea ja lopussa jopa pikkuisen törmäsi. Noudossa otin vain palautuksen ja tämäkin super nopea ja hyvä. Seuraamisessa olen taas vaihtanut kepin porkkanaan :) ja nyt otinkin pieniä pätkiä palkaten namilla aina kun Toivo oli tarpeeksi takana. Sain aikaiseksi aika onnistuneita pätkiä ja Toivo oli lähes koko ajan siellä missä kuuluukin :) Huonona puolena voin mainita sitten sen, että yhtään normaalia kävelyaskelta Toivo ei kylläkään ottanut. Persus ei tainnut nousta kertaakaan maasta :((( No, kaikkea ei voi saada ja Toivon tapauksessa pitää näköjään valita joko oikea paikka tai normaalinnäköinen asento. Ajattelin kuitenkin nyt jatkaa tällä tavalla ja katsoa minkänäköiseen lopputulokseen päädytään. Onhan tässä aikaa hinkkailla ja korjailla. Seuraavan kerran kisailen varmaankin vasta ensi keväänä/kesänä. Lopuksi otin Toivon kanssa vielä hieman kaukokäskyjä leikkien. Näissä ei mitään ihmeellistä. Hyvät ja nopeat asennonvaihdot :))

Pikku apina Viljo pääsi kentälle viimeisenä. Otimme aluksi lelun kanssa luoksetulon, pari noutoa ja hieman seisomisen alkeita. Vauhtia piisasi ja avustajana toimineella Katilla näytti olevan jossain vaiheessa hieman vaikeuksia pitää Viljoa kiinni :) Seisominen ei onnistunut aivan suunnitelmien mukaan. Viljo ennakoi palkaa ja sinkoili välillä ihan mihin sattuu. Jokunen onnistunut toisto kuitenkin saatiin aikaiseksi :)

Namin kanssa harjoiteltiin istumista, maahan menoa, kaukoja ja tuskallista seuraamista (tuskallista lähinnä sen takia, että Viljo puree aina välillä todella lujaa sormia yrittäessään ahnehtia nameja). Nämä sujuivat hmm. aikalailla vaihtelevalla menestyksellä. Viljo on hieman turhan nopea liikeissään ja ennättää yleensä tehdä myös tsiljoona väärää asiaa sen oikean lisäksi. Ihan hyviäkin pätkiä siellä joukossa oli, mutta ne vain joskus tahtovat hukkua kaiken sen hilluttelun ja hulvattoman pomppimisen joukkoon :)) Varsinkin seuraaminen oli tänään hieman yli-innokasta. Periaatteessahan Viljon seuraamisessa alkaisi olla kaikki palikat kasassa ja jos siitä vain saisi sen kaiken ylimääräisen pois, niin se olisi tosi hienon ja näyttävän näköistä. Viljohan tekee tosi innokkaasti, intensiivisesti ja käyttää hauskasti etujalkojaan :)

Lopuksi innostuin kokeilemaan ensimmäistä kertaa tokohyppyä. Helppo nakki :) Viljo ponkaisi heti sen ylitse. Pitää kuitenkin hieman miettiä, ennenkuin alan enemmän hyppyyttää, että miten se oikeasti kannattaisi opettaa.. Nyt otin lelun avulla ja Viljo ei oikeastaan ollenkaan keskittynyt siihen itse hyppäämiseen, vaan lähinnä syöksyi yli..

Velipojat Into ja Veeti olivat myös aivan superpäteviä :) Veli Into on vähintäänkin valovuoden Viljoa edellä joka asiassa :)) Tosin Kati taitaakin treenailla hieman ahkerammin kuin minä ;o)

Lopuksi Into ja Viljo pääsivät vielä hieman irrottelemaan ja veljeksillä tuntui olevan varsin hauskaa!! Ei merkkiäkään sellaisesta nahistelusta mitä pojilla on monesti laitumen reunalla, vaan nyt päästeltiin oikein kunnolla :)))