Tutulla porukalla tokoiltiin aurinkoisessa ja helteisessä säässä :)

Toivo:

  • Seuraaminen. Meni hyvin! Paikka hyvä ja kokonaisuutena yllättävänkin tasaista menoa :D
  • Eteentuloja läheltä. Kerran yritti ennakoida sivullesiirtymistä. Muut ok.
  • Ruutu. Tämän kanssa oli hieman säätämistä.. Ruutu oli sijoitettu hankalaan paikkaan (ruudun takana oli katsomo:), treenireppuja, ym. roinaa ja rompetta). Toivo stoppasi aina liian eteen :( Korjasi kyllä joka kerta itsenäisesti, mutta kerrasta ei meinannut onnistua millään. Helpotin pari kertaa ja loppuun otin vielä yhden kokonaisen, missä annoin lisäkäskyn juuri ennen ruutua. Nämä hyvin.
  • Ohjattu. Vasen puoli ja kisamaisesti. Lisäksi vauhditin merkille menoa reippaalla "MENE"-käskyllä. Toimi hyvin :D Vasen kapula oli sijoitettu lähelle autoja ja tämä aiheutti pieniä ongelmia.. Toivo ei bongannut kapulaa, vaan kaartoi keskimmäiselle. Pysäytin ja kävin näyttämässä oikeaa. Tämän jälkeen ei ongelmia. Tein vielä toisenkin kerran ja nyt loistavasti. Merkillemenovauhtikin erinomainen :)
Viljo:
  • Metsku. Muuten oikein hyvä, mutta kapulanotossa sähläsi. Palkaksi kapulan kanssa juoksentelua. Paluuvauhti ja asenne nyt TOSI hyvät :)
  • Luoksetulon pysäytyksiä. Kokeilin taas vaihteeksi niin, että avustaja palkkasi takaa. Tein pari toistoa juosten itse karkuun ja pysäytin kääntymällä samalla koiraa kohden. Yhden toiston tein kisamaisesti tooooosi pitkältä matkalta. Tuli hyvää vauhtia ja stoppikin hyvä :) Loppuun vielä yksi suora. Pitkältä matkalta tämäkin.
  • Ruudunpaikkaa läheltä. Teki Toivot ja jäi pyörimään liian eteen. Pienen hinkutuksen jälkeen ja lähetysmatkaa pidentäen onnistumisiakin saatiin.
  • Paikallamakuun alkuja ja loppuja. Vaikeaa :( Viljo heittäytyi varmaan jokaikisellä liikkurin käskyllä maihin. Kielsin ja nostin aina ylös, mutta ei tuntunut auttavan :( Ylösnouseminen puolestaan nihkeä.. Höh, ei auta kuin treenailla
  • Loppuun vielä seuraamista ja jääviä. Seuraaminen aika kivanoloista ja jäävätkin onnistuivat hyvin. Maahanmenoja kokeilin tällä kerralla juoksusta ja Viljon mielestä tämä oli oikein hauskaa (ja alun seuraaminenkin oli sitten sen mukaista..). Seisomisia tein takapalkalla ja hyvin sujuivat nämäkin.
Mukavat ja vauhdikkaat treenit!
1245764106_img-d41d8cd98f00b204e9800998e