Tiistaina iltapäivästä Sarin kanssa Tesomalla tokoilemassa ja molemmat yhtä huonossa hapessa.. Influenssaa pukkaa ja pienikin ponnistelu teki tuskaa. Kannattaisikin ehkä levätä kotona, eikä hillua kentällä :P

Toivolla taas kerran alkuun luoksetuloa. Eka huono, valui seisomisessa ihan törkeesti. Kielsin ja raahasin takaisin. Toisella yrittämällä sama juttu. Kolmas kerta loistava :) Tuli lujaa ja teki aivan täydellisen lukkojarrutuksen. Kyllä se osaa, kunhan vain haluaa!!

Tasamaanoutoa liikkeenohjauksella. Hieman nykii, mutta ei kuitenkaan lähde. Itse noudot tuttua Toivo laatua eli superhyviä :)

Ruutu kertaalleen. Epäili merkin takana olevan pallon, sillä lähti kuin raketti :) Pysäytyskäskyyn reagoi heti, mutta liukui aika kauas merkistä.. En korjannut, vaan lähetin kuitenkin ruutuun, sillä vika oli minun (olisi pitänyt pysäyttää aikaisemmin). Palkkasin ruutuun, kun stoppasi oikealle kohdalle.

Idaria kokeilin pitkästä aikaa. Seuraamisessa siirtyi taas liian eteen, mutta asennot vallanmainioita. Kokeilin myös pallo kainalossa ja näyttää toimivan ihan hyvin näinkin. Seuraaminen parani heti ja pystyi jopa tekemään jättöliikkeet :-O Tällä tapaa voisi ehkä jatkaa?

Ohjatussa tuttu setti. Ekalla lähetyksellä pallo merkin takana. Toisella kerralla vauhdista merkille ja oikean puolen haku. Kolmannella kisamainen lähetys + vasemman haku ja palkka vauhdista. Kaikki hyvin :D

Kaukoja häirittynä. Ei kuitenkaan häiriintynyt, vaan teki hyvät ja nopeat vaihdot :)

Toivo-setä alkaa olla aika hyvässä iskussa :D Keväällä/alkukesästä olisikin tarkoitus ottaa kunnon kisaputki ja hioa kisaongelmat pois ennen heinäkuun sm:iä.

Viljo aloitti oman osuutensa niinikään luoksetuloilla ja oli taas hiukkasen parempi. Ei ole vieläkään tosiaan mikään raketti, mutta teki kuitenkin ihan hyvällä vireellä :) Vauhti tokoon ok, mutta stopit mun makuun vieläkin liian löysiä. Kokeilin pari kertaa kunnon vartaloavulla ja nämä loistavia!

Tasamaanouto parikertaa käskytyksellä ja pysyi paikallaan kuin tatti :) Muutenkin noudot ok. Toisella kertaa palkkasin vauhdista.

Ohjattu käskytyksellä. Alkuun ihan kisamainen versio. Oikein hyvä ja varmasti täyden kymppin arvoinen suoritus :)) Toisella kerralla kisamainen lähetys ja pallo merkin takana. Kolmannella kerralla vauhdista merkille ja vasemman puolen haku + palkka vauhdista.

Merkki + ruutu yhdistelmää otin myöskin, vaikka vähän aikaa sitten vannoin, ettei sir William tule enää koskaan ruutuun pääsemään :P Ekalla lähetyksellä pallon merkin takana. Ok, vaikka paremmin saisi kyllä palkkaantua.. Ottaa pallon, mutta kyylää silti ruudun suuntaan ja myös sylkee pallon pois heti kun vain mahdollista.. (Samaa tekee kylläkin myös ohjatussa ja muutamassa muussakin liikkeessä). Tokalla kerralla pääsi ruutuun asti ja rallatteli iloisesti ylitse, vieden nauhat ja lennättäen merkit mukanaan.. Palasi kuitenkin ruuturaunioiden keskelle :) Kolmas yritys hieman hillitympi, vaikka edelleen singahti liian pitkälle.

Jäävistä otin kisamaisesti liikkeestä seisomisen ja maahanmenon. Näissä ei kummassakaan mitään huomautettavaa :) Liikkeestä istumista kokeilin myös, mutta jäi taas seisomaan :-/ Tähän pitäisi varmaan joku kikkakolmonen keksiä.

Loppuun vielä muutamat kaukokäskyt, missä edelleen peruuttelee hieman turhankin paljon..

Viljo ilmottautuu myös todennäköisesti kohtapuoliin kisoihin.. Toko-sm:issä olisi jokatapauksessa tarkoitus kisata jo voittajassa :-O