Käväistiin sir Williamin kanssa Kirkkiksen karsinnoissa :) Matkaseuraksi saatiin Kati ja veli Into. Kiitoksia vaan matkaseurasta!! Tuomarina kisassa toimi Ralf Björklund ja me kisailimme numerolla 8, ensimmäisen ryhmän toiseksi viimeisenä.

Paikalla istuminen 10.

Paikalla makuu 7,5. Oli pariin otteeseen haistellut ja vaihtanut lonkalle (tarttis ehkä alkaa tätäkin liikettä joskus treenaamaan.. ;o)

Seuraaminen 7. Taisi olla ihan sama kaavio kuin viime vuonna? Iloisesti pomppi sir William läpi koko pitkähkön seuraamisen :) Hidas taisi sujua parhaiten (=tasaisimmin) ja juoksu huonoiten.

Luoksetulo 9. Vauhti hyvä ja suht ok stopit. Olisiko eteentulo ollut tässäkin aavistuksen vino?

Uusi idari 8,5 (järjestys istu-seiso-maahan). Asennot vissiin ihan ok? Pisteet pois todennäköisesti seuraamisesta? 

Ruutu 9,5. Hyvä merkki ja hyvin ruutuun :) Lopun seuraaminen epäsiistiä.

Ohjattu 9. Saatiin arvonnassa vasen puoli. Hieno merkki ja hyvä nouto. Eteentulo vino.

Metalli 8,5. Tämäkin muuten hyvä, mutta nyt eteenistuminen jo tosi vino.

Tunnari 0. Yritin saada virettä paremmaksi ennen liikkeen alkua, mutta ei onnistunut. Sir William lähti kuin nappi housusta ja iski kiinni heti ensimmäiseen näkemäänsä kapulaan :( Tämän jälkeen muisti "Ai niin, tässähän piti haistellakin". Sylkäisi kapulan suustaan, alkoi työskentelemään ja toi oman. Höh.

Kaukot 9. Käytössä ensimmäistä kertaa valotaulu, mikä aiheutti ohjaajalle etukäteen pientä jännitystä. Onneksi kuitenkin turhaan :) Viljo teki hyvin! Edestäpäin ei näkynyt mihin suuntaan koira liikkui, mutta ilmeisesti johonkin kun ei kerran kymppiä tullut :))

Yhteensä 254 pistettä ja kakkostulos. 

Olin Viljoon aivan älyttömän tyytyväinen!! Se oli aivan yhtä hyvä kuin treeneissäkin. JEEEE!!! Eiköhän meidän kisaongelmat ole viimeinkin lopullisesti selätetty :)))  Nyt vain pientä hiomista ja sen jälkeen uudestaan kisakentille :))

Kisojen kolme parasta: Elina & Sina, Hanna & Kit ja Oili & Meg. Lämpimät onnittelut!!! Onnittelut myös kaikille muille tuloksiinsa tyytyväisille :))