Eilen viiletin töitten jälkeen Pirkkahallille tokoilemaan Katin ja veli Inton kanssa. Kylmää, pimeää ja liukasta oli :( Onnistuttiin kuitenkin onneksi löytämään pieni, valaistu ja aurattu pläntti missä pystyi suht turvallisesti treenailemaan.

Toivo aloitti.

  • Alkuun seuraamista. Alkaa jo näyttää (tai ainakin tuntua) hyvältä matkalaukkuseuraamiselta. Ei edistä, ei paina, ei pompi, eikä myöskään tunnu yhtään miltään :( Itselläni on jotenkin kokoajan hassu olo. Ihan kuin Toivo ei olisi ollenkaan matkassa mukana. Ilmeisesti näyttää kuitenkin hyvältä?
  • Idari. Välittömästi seuraa-käskyn kuullessaan lähti hillittömästi keulimaan. Oli varmaan jäänyt jotain hampaankoloon siitä seuraamisen laahustamisesta ;o)  Ensimmäisen kulmankin suoritti omatoimisesti jo metriä ennen kulmamerkkiä.. Asennoista tehtiin taas vain seisomisen ja istumisen. Teki nopeasti ja varmasti, mutta seisomisessa oli TAAS korjannut asentoaan. Höh!!
  • Ruutu. Liukasta oli :( Merkki ihan ok, mutta ruutu meni hieman pitkäksi. Korjasi kuitenkin nopeasti oikealla paikalla.
  • Kaukoja. Ei muistaakseni mitään ongelmaa. Hyvin teki :))

Viljo. Hmm... Sir Williamille ei näin laiska treenitahti sovi. Käy vähän turhan kovilla kierroksilla, kun harvoin treenaa..

  • Eteentuloja läheltä ja eri kulmista. Tulee kuin harakka. Kaikki jalat leviää erisuuntiin, kroppa vääntyy ihan mutkalle ja häntä vatkaa aivan hullunlailla. Vaikeista kulmista tullessaan joutuu keskittymään enemmän ja loppuasento on siksi ehkä vähän siistimpi??
  • Seuraamista. Kävelin aika hitaasti ja huomauttelin keulimisesta. Käveli mielestäni suht nätisti, mutta siirtyi liian eteen :( Tein johonkin väliin myös ainakin yhden liikkeestä maahanmenon ja yhden istumisen. Nämä molemmat hyviä ja nopeita. Palkkausta pitää vielä hieman miettiä.. Nyt palkkasin namilla, kehuin rauhassa ja vapautin. Jostain syystä tämä aiheuttaa välillä räjähdyksen (Viljo alkaa vapautuksen jälkeen haukkua ja lähtee hullunlailla pyörimään ympyrää:).
  • Ruutu. Lelu valmiina ruudun etureunalla, mutta eihän se &/@%€€€# elukka sitä bongannut. Singahti vaan johonkin kaukaisuuteen. Uusintakaan ei onnistunut ihan suunnitelman mukaan :(
  • Merkkiä. Nämä yllättäen tänään aika hyviä :)) Heittelin häiriöksi isoa palloa, mutta siltikin sir William pystyi liikkumaan hienosti oikealla paikalle merkin taakse. JEE!! Näitä ei tehty kuin pari kertaa, sillä liiraili siihen malliin ettei kynnet kovin montaa toistoa olisi kestäneet..
  • Loppuun vielä kaukoja. Tein hihnassa ja ilman hihnaa. Hihnassa osaa selkeästikin paremmin...