Riitan, Kipinän ja Tikan kanssa Tesomalla tokoilemassa. Ajan puutteen vuoksi päivitystä vaan Viljon treeneistä. Viljo tähtää karsintoihin (ja hyvällä onnella myös maajoukkueeseen:), joten sen treenit ovat nyt etusijalla.

  Viljo:

  • Ohjattu (oikea puoli). Kisamainen aloitus. Hyvä merkki ja suht hyvä kaarros kapulalle. Kehuin ja Viljo pinkoi hirmuista vauhtia takaisin :) Erikseen vielä suunnan vahvistamisia (toivoisin Viljon lähtevän paremmalla kaarella kapuloille), niin että kapulat samalla tasolla merkin kanssa. Oikea puoli käskytyksellä ja vasen lennosta. Menee merkille nyt tosi hyvällä vauhdilla ja hyvään paikkaan, mutta se seisominen ei kyllä ole seisominen.. Etuosa alhaalla ja pylly pystyssä :)
  • Idari (S-I-M). Kisamaisella käskytyksellä, palkka kaikista asennoista ja mukaanotot viiveellä. Seuraaminen todella pomppivaa :( Kaikki asennot hyvin ja nopeasti. Ensimmäisessä mukaanotossa pikku possu varasti ja lähti matkaan heti kun ohitin, ei käskystä. Höh. Muut malttoi paremmin.
  • Tunnari. Ensimmäisessä muodostelmassa vääristä tehty pieniä 2-3 kapulan kasoja ja oma yksinään erillään. Toisella kertaa rivi tosi pienillä väleillä (1-2 cm), paaaljon kapuloita ja oma jossain rivin keskivaiheilla. Vauhtia jälleen kerran älyttömästi.. Lennättää myös jaloillaan kapuloita kurvatessaan paikalle :( Haistelee kuitenkin hyvin ja oma palautuu varmasti. Äh, en tiedä. Haluaisin vauhtia ja virettä alas, mutta saattaa olla mahdottomuus..
  • Istumista häirittynä. Voi, voi kuinka oli vaikeaa. Viljo tokoili viime kesänä paljon Riitan ohjauksessa, joten siitä syystä Riitan tekemät häiriöt on Viljolle extravaikeita. Ei vaan pysty pieni bordercollie käsittämään :) Viljo lähti useampaankin kertaan lelun perään, yritti syödä Riitan tarjoamat lihapullat ja Riitan käskyistä meni kuuliaisesti kerta toisensa jälkeen maahan. Aika kauan jouduttiin hinkkamaan, ennen kuin alkoi onnistua.
  • Sivulletuloja kiertämisen kautta (treeniä ruudun loppuosaa varten). Tuli lujaaaaaaaa ja ekalla kerralla pomppi sivulle tullessaan. Toinen tosi hyvä :)

JEEEE!! Viljon kanssa on nykyään niin kiva tehdä. Pikkaisen sitä pitäisi saada ruotuun karsintoihin mennessä, mutta on se kyllä HYVÄ :))