Puuh. J-ä-r-k-y-t-t-ä-v-ä-n kuumaa. Siitäkin huolimatta tänään treenailtiin ja paljon.

Puolilta päivin vesikoiraporukan kanssa Porintien varteen esineruutuilemaan ja tekemään janoja.

Kisakokoisen esineruutu. Alueen takaosa nousi jyrkästi ylös kalliolle.

Toivo aloitti. Neljä esinettä. Molemmat takakulmat, keskiesine kallion juurella ja etuesine ison kiven vieressä. Aloitin taas vasemmasta kulmasta ja tällä kertaa T myös eteni vasempaan takakulmaan. Jihuu!! Varmaan eka kerta ikinä ;o) Paluumatkalla bongasi keskiesineen ja yritti vaihtaa.. Karjaisin, mutta sääti siitä huolimatta jotain ja saattaa olla, että ehti vaihtamaan (molemmat esineet mustia hanskoja, joten en tiedä kumman toi..) :( Toisella lähetyksellä rykäisi oikeaan takakulmaan ja palautti esineen hirmuista kyytiä. Kolmannella haki sitten sen jo kerran löytämänsä keskiesineen.. Etuesine löytyi supernopeasti neljännellä. Kaikenkaikkiaan nopea ja hyvä suoritus. Ainoa mikä jäi harmittamaan, oli tuo esineiden vaihto/-yritys.

Viljolle myös samat neljä. Sir William teki tänäänkin hyvää työtä :) Ekalla lähetyksellä kaartoi vinoon ja toi keskiesineen. Toisella kerralla lähetin uudestaan samasta kohdasta ja nyt irtosi suoraan ja palautti nopsasti vasemman takaesineen. Kolmaskin pisto suora ja eteni takarajalle asti, josta jatkoi oikeaan takakulmaan. Lähiesine oli hankala, eikä Viljo näyttänyt saavan siitä millään hajua (esine oli kahden ison kiven välissä) :( Koska oli järkyn kuuma, enkä halunnut Viljoa aivan kuoliaaksi juoksuttaa, niin kävin jossain vaiheessa siirtämässä esinettä hieman helpompaan paikkaan. Tämän jälkeen Viljo bongasikin esineen nopeasti :)

Sitten janojen kimppuun. Toivolle kaksi janaa. Ensimmäisessä jälki lähti oikealle ja toisessa vasemmalle. Molemmissa jälki leikkasi janan ehkä 25-30m kohdalla. Eka jana oli käsittämättömän huono!! Toivo lähti lujaa ja liina poltti aivan törkeästi mun käteni :( Toivo pääsi irti, otti jalat alleen, sinkosi vinoon vasemmalle ja ampui takajälkeä pitkin tielle. Annoin mennä. Pienen ripityksen jälkeen uusintayritys vähän eri kohdasta ja nyt eteni hyvin ja maltilla :) Toinen jana olikin sitten aivan nappisuoritus. Muistettavaa seuraavissa treeneissä: HANSKAT ja rauhallisen aloituksen vaatiminen!!

Metsästä porhalsin pikapikaa tokoilemaan Tesomalle kera äitin, Emman ja Timon. Aika perussettiä molemmilla pojilla. Noutoja, luoksetuloja, ruutua, kaukoja ja seuraamista. Ihan ok. Lisäksi tein lyhyen treenin myös Sirun alias Hullu-Hipin kanssa :) Koirat jaksoivat kuumuudessa oikein hyvin, mutta itse olin lähestulkoon kuoleman partaalla. Farkut ja Gappayn "hiki"-treeniliivi olivat paahtavan kuumalle kentälle hieman huono valinta... 

Tokoilujen jälkeen käytiin vielä lyhyellä lenkillä ja koiria uittamassa.

Tehokas ja mukava päivä tämäkin :)) Kiitos treeniseuralaisille!!