Taas on vähän blogin päivittäminen jäänyt.. Viime keskiviikkona tuli vihdoin uusi tietsikkani ja aika on kulunut  pitkälti sen käyttöä opetellessa. Ja täytyy kyllä sanoa, että hieman tuntuu Mac-maailma olevan erilainen kuin Windows.. Alkuongelmat ovat olleet tasoa: "Hyvä luoja, miten tää kone sulkeutuu!! ym. pikkuriikkisiä ongelmia :) Itse kone on kyllä varsin hieno ja menee pieneen tilaan. Siinä ei ole mitään muuta kuin iso litteä näyttö ja näppäimistö+hiiri. Eikä sen lisäksi minkäänlaista isoa tilaa vievää mötikkää :)

Torstaina kävin treenailemassa Jessican kanssa niihaman kentsulla.


Toivo pääsi ekana kentälle ja se teki aika mini-treenit. Otin luoksetuloa (edelleen eteentulo tupaa herkästi olemaan vino). Ruutua, jossa ekalla kertaa hirmuinen banaani ja Toivo taisi jopa mennä sivusta sisään. Toistoilla suht ok (menin taas seisomaan banskulinjalle, jolloin Toivon oli pakko juosta suorempaan:) Sitten hieman seuraamista. Jessican mielestä seuraaminen on parantunut :) Kokeilimme hieman eri nopeuksilla ja muistaakseni suht reipas tempo antoi parhaan lopputuloksen. Seuraamisasentokaan ei ollut enää ihan niin istuva :) Lopuksi Toivo sai vielä hieman hilluttella ja kirmailla lelun kanssa :))

Jessica otti sitten välissä Tuuma-malin kanssa ja Tuuma olikin suoraan sanottuna makee :) Vielä kun Jessica saa laskettua virettä optimaalisemmaksi, niin veikkaisin että lopputulos tulee olemaan HYVÄ!! Töitä se tosin varmasti teettää ja pirusti! Pidin kuitenkin koirasta todella paljon :))

Viljo touhuili kaikenlaista. Se oli nyt aika rauhallisessa mielentilassa :) Olen kyllä kotitreeneissä viime aikoina pyrkinytkin sitä tarkoituksella hieman laskemaan (pidän pieniä rauhoittumistaukoja ja olen myös hieman huomautellut älyttömästä hilluttelusta:). Aloitin parilla vauhtiluoksetulolla Jessican pitäessä Viljoa kiinni. Meni vauhdikkaasti :) Jessica ehdotti hieman muuttamaan lelun anto tapaa. Tähän asti olen palkannut aina vasemmasta kädestä ja tästä johtuen Viljo aavistuksen kaartaa. Kokeilimme nyt niin, että palkka pysyy paikallaan, mutta minä väistän kääntymällä joko vasemmalle tai oikealle. Tuntui aika toimivalta tavalta, joten tätä testaillaan jatkossakin :) Luoksetuloja otin myös namilla läheltä ja nämä ihan ok. Tämän jälkeen treenailimme seisomista, istumista ja maahanmenoa. Märkä kenttä näytti Viljoa hieman aluksi häiritsevän ja siirryinkin sitten pahimmista vesilätäköistä hieman kuivempaan kohtaan :) Seuraaminen oli tällä kertaa aika levotonta. Viljo pompotteli aikalailla ja paikkakin hieman tuntui seilaavan. Pidempää pätkää otettaessa meno tasaantui, joten ilmeisestikin sitä on nyt sitten vaan tehtävä enemmän.