Jes, se on sittenkin mahdollista! Sunnuntaina tein Toivon kanssa Purinan kisoissa elämäni ihka ensimmäisen tuplanollan :)) Ai että, kun tuntui makealta :)))

Ensimmäinen rata oli agilityrata. Ihan kivan oloinen rata, jossa oli muutama hieman kinkkisempi kohta, mutta ei kuitenkaan mitään extravaikeaa. Toivo jälleen oli tosi hyvin kuulolla :)) Radan alkupuolella tein takanaleikkauksen, joka ei kääntänyt Toivoa tarpeeksi, vaan T lukitsi putken väärän pään. Ennätin kuitenkin kutsua sitä juuri ennen putkeen syöksymistä ja ihme tapahtui. Toivo kääntyi!! Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä :) Putkesta jatkettiin sitten  hypyn kautta kepeille ja kepeiltä piti sujahtaa A:n alla olevaan putkeen. Tässä tein itse virheen ja työnsin Toivon A:lle. Tuloksena siis hylky, vaikka suoritus olikin muuten varsin mainio.

Toinen rata oli hyppäri. Rataantutustumisessa rata tuntui aika vaikealta, mutta sitten koiran kanssa meno olikin yllättävän sujuvaa :) Yksi todella huono kaarros, jossa Toivo vain pikkuhiljaa valui valumistaan, mutta muuten oikein mukavaa ja hallittua menoa. Tuloksena 0 :)

Kolmas rata oli oikein kiva :) Siinä oli sekä vauhtisuoraa että vaikeita ansakohtia. Rata alkoi suoralla: hyppy, hyppy, puomi. Toivo tuli alun lujaa ja olisi kyllä voinut pysähtyä puomin ylösmenolle paremmin... Alasmenokontaktikaan ei ollut hyvä. Alasmenon kohdalla kulki puomin alla putki, jonne Toivo olisi mieluusti mennyt... ja tästä johtuen Toivo sitten ihan vaan "vahingossa" valahti maahan putkenpuolelle... Osui kyllä mielestäni kontaktille, mutta sivusilmällä näin tuomarin nostavan kätensä ylös. Viitonen :(  Kepeille vienti oli tällä radalla myös varsin haastava. Kepeille tultiin keinulta 90 asteen avokulmassa ja linjaa ei pystynyt helpottamaan oikeastaan mitenkään, sillä aivan pujottelun vieressä oli tyrkyllä rengas. Toivokin lukitsi renkaan, mutta sain sen viimetipassa käännettyä ja ohjattua kepeille :) Loppurata sujui ihan ok. Parissa kaarroksessa Toivo taas valui ja aivan radan lopussa olevassa tiukassa kurvissa valui suorastaan törkeästi. En kyllä itsekkään ohjannut enää ihan täpöillä, sillä oletin tuloksen olevan vitska.. Olikin sitten varsinainen yllätys kun maalissa minua onniteltiin nollasta :) Tuomari oli nimittäin perunut meille antamansa viitosen ja näin ollen päivän saaliina TUPLANOLLA :D JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!


1331996.jpg