..tai ainakin jotain sinnepäin ;)

Jos ei ole niin hyvä ja taitava, että pystyisi kisoissa menestymään, niin täytyy yrittää tehdä sellainen suoritus jonka media huomaa :P Näin me teimme agilityn sm-kisoissa viime viikonloppuna :)

Yksilökisaan meillä ei ollut mitään asiaa, mutta lauantain joukkuekisassa olimme mukana.

Rata oli helppo ja siltä olisi kyllä pitänyt pystyä tekemään nolla. Mutta ei kun ei  :( Kolme rimaa alas ja muutenkaan en ollut suoritukseemme kauhean tyytyväinen. Toivo oli kyllä harvinaisen hyvin kuulolla ja ohjautui suht mukavasti. Noi rimojen tiputukset harmittaa kuitenkin tosi paljon :( Tietysti täytyy nyt muistaa, että meillä on ollut tässä viime aikoina aikalailla taukoa agilitystä ja treenaaminen ja kisoihin valmistautuminen jäi tosi vähiin. Mutta siltikin. Argh :(((

Radalla oli kontaktiesteistä A ja puomi. A:n alastulo oli hidas ja puomi kokonaisuutena surkea. Toivo ei taaskaan vaivautunut kunnolla pysähtymään ylösmenolle. Hidasti vähän ja sitten varasti :( Hitto. En tiedä miten tänkin saisi kuntoon. Ekalla kertaa Toivo yrittää aina varasta :( Treeneissä pystyn korjaamaan ja sen jälkeen Toivo pysähtyy (lähes aina) kiltisti. Kisoissa tämä ei onnistu ja Toivo pystyy sikailemaan mielin määrin :((( Puomin alastulo oli tällä kertaa myös tosi huono. Toivo pysähtyi ihan liian aikaisin ja jouduin hivuttamaan sitä sitten alaspäin pikkuhiljaa.

Muu joukkue oli meitä selkeästi parempia:) Riinalle ja Vilmalle 10 + vähän yliaikaa. Marille ja Ketulle nolla ja samaten Jarille ja Rockylle. Lopputuloksissa joukkueemme oli jossain puolen välin kieppeillä.

Ma aamuna yllätykseni olikin sitten suuri kun kaverit alkoivat lähetellä viestejä, että olen Toivon kanssa päässyt aamulehteen :) Toivosta oli oikein hieno iso kuva, missä se rynnistää ulos putkesta ja lisäksi meistä oli pienempi yhteiskuva (jossa minä näytin tietenkin ihan hirvittävältä:) missä suoritimme hyppyestettä.