Oulun reissu on takana. Saldona palanut naama ja Viljolle ykköstulos :) Lisäksi joukkueemme T-Team Sport Dogs ry 1 saavutti joukkue sm-hopeaa :)) Joukkueeseen kuuluivat meidän lisäksemme Kati & Into, Sari & Troya sekä Jessica & Katla ja Christa & VIP.

Viljon suoritus:
Ensimmäinen kehä: Luoksepäästävyys (10). Paikallamakuu (10). Ihan ok, jossain vaiheessa vaihtoi lonkalle. Hyppy (10). Tämä oli hyvä :) Kokonaisvaikutus (9)
Toinen kehä: Seuraaminen kytkettynä (9). Muuten ok, mutta kontakti pätki välillä. Muutaman kerran taisi myös pomppia. Liikkeestä maahanmeno (10). Kokonaisvaikutus (10)
Kolmas kehä: Seuraaminen taluttimetta (8,5). Kontakti pätki edelleen ja yhdessä kohtaa pelästyi ilmeisesti jotain kehän ulkopuolella olevaa koiraa tms. sillä sinkosi yhtäkkiä parin metrin päähän.. Pyysin takaisin ja loppu ihan ok.  Luoksetulo (10). Ihan ok, olisi kyllä päässyt lujempaa.. Liikkeestä seisominen (10). Kokonaisvaikutus (9)
Yhteensä: 191,33 p.

Kaikenkaikkiaan Viljon kisa meni aikalailla niinkuin olin ajatellutkin ja olenkin varsin tyytyväinen sen suoritukseen :) Seuraaminen oli vähän haahuilevaa, mutta muuten meni kyllä aika kivasti :)) Häiriötreenejä pitää tehdä jatkossa selvästi enemmän, sillä Viljo otti jonkin verran häiriötä ympäristöstä, eikä muutenkaan ollut niin intensiivinen kuin treeneissä.


1629119.jpg
1629122.jpg
Viljon kuvat: Marko Kurkinen

Toivo oli yhdellä sanalla sanottuna, surkea :(
Ensimmäinen kehä: Paikalla istuminen (10). Paikalla makuu (9). Toivo teki hyvin ja pistemenetys tuli mun omasta virheestä. Yläkroppani oli kuulemma kääntyneenä koiraan päin kun jätin koiran.
Toinen kehä: Seuraaminen (8). Tämä oli varmaan kisojen ainoa ilon aihe :) Kerrankin varsin hyvää seuraamista :)) Hyppynouto (6). Osui esteeseen sekä mennessä että tullessa. Ei ole ikinä ennen tälläistäkään virhettä tapahtunut..
Kolmas kehä: Tämä olikin sitten kaikista huonoin :( Ruutu (6). Merkki aika ok. Ei kuitenkaan niin hyvä, mitä on treeneissä ollut. Ruudussa ei reagoinut pysäytyskäskyyn, vaan valui liian taakse, eikä suostunut edes korjaamaan. Annoin ainakin kaksi ylimääräistä käskyä, ennenkuin sain siirrettyä ruutuun. Loppu suht ok. Luoksetulo (8). Vauhti ja stopit aika ok, eikä myöskään törmännyt eteentulossa. Ei kuitenkaan siirtynyt sivulle käskystä, vaan runttasi uudelleen eteenpäin. Toisella käskyllä siirtyi sitten ihan nätisti. Kaukot (7). Tässä ei ollut mitään hyvää :( Vaistosi varmaan jo, etten ollut hirmu tyytyväinen.. Ekaan vaihtoon tuplakäsky ja lisäksi vaihtojen tekniikka oli ihan syvältä. Pakitti vissiin parikymmentä senttiä..
Neljäs kehä: Idari (6). Ei yllättäen istunut :(( Käytti pepun maassa ja ponkaisi samantien ylös. Voi V! En enää edes muista koska tämä liike olisi kisoissa onnistunut. Ohjattu (9). Merkki hyvä :) Lähti hyvin vasemmalle, mutta ei heti bongannut kapulaa, joten tähän pienenpieni mutka. Palautus hyvin, mutta nyt jätti perusasennon vajaaksi. Tunnari (8). Äänteli liikkeelle lähtiessä ja lähti ihan liian lujaa. Juoksi aluksi kapuloista yli, jonka jälkeen rauhoittui ja palasi haistelemaan. Tämän jälkeen teki ihan hyvää työtä ja löydettyään oman palautti sen mulle nopeasti :) Pureskeli vähän.
Yhteensä 243 p.

Olin tosi pettynyt suorituksen jälkeen, sillä olen treenannut aivan älyttömästi ja treenitkin ovat sujuneet viimeaikoina tosi hyvin. Siltikään osaaminen ja varmuus ei vaan tunnu koskaan siirtyvän kisasuorituksiin :( Osa liikkeistä ei onnistu kisoissa ikinä ja muissakin on jatkuvasti suuria puutteita :((


1629109.jpg
1629113.jpg
1629115.jpg
Toivon kuvat: Marko Kurkinen

Sunnuntaipäivä vierähtikin sitten sm-finaalia katsellessa :) Voiton veivät hienolla suorituksella Elina & Sina, hopeaa Jessica & Katla ja pronssia Päivi & Pihka! Hurrrjasti onnea!!!! Erityinen ilon aihe oli tietysti Toivon tytär Rimman ja Marin hieno 9. sija :)) Rimman meno olikin jälleen kerran jotain aivan käsittämättömän upeaa ja nopeudessa sille koiralle ei kyllä pärjää kukaan :)))