Jälleen aikaisin la aamuna hallille :)

Toivo aloitti miniruudulla. Olen tehnyt nyt jonkin verran kokeiluja pikkuruudulla, mutta en oikein tiedä... Toivo löytää ruudun tosi hyvin ja ottaa oikean paikan, mutta en ole yhtään varma jatkosta. Musta tuntuu, että jos teen tätä liian kauan Toivo alkaa hakeutua isossa ruudussa liian lähelle merkkejä. Eli pitäisi varmaan suurentaa ruutua ja suht nopeasti?
Ohjattu. Otin ensin vasemman ja sitten oikean. Nyt ei mitään ongelmia, vaan kaarsi hyvin :) Tämän jälkeen tein vielä hieman merkkitreeniä kaikista mahdollisista suunnista. Tosi hienosti Toivo osaa kyllä hakeutua merkille ja sijoittua oikein, tuli se sitten mistä suunnasta tahansa.
Luoksetulon otin kerran kokonaisena. Tosi hieno! ja sitten vielä erikseen pätkissä. Etupäässä taas sitä loppuosaa ja aika lyhyeltä matkaa. Otin jokusen toiston myös eri suunnista  ja kerran selän takaa. Kaikki hienosti  ja ihan suoria!
Kaukoja tehtiin läheltä ja kaukaa. Pitkillä viiveillä ja nopeaa sarjaa. Ei mitään ongelmia. Tekniikka tänään lähes täydellinen ja vaihdot nopeita :)
Idarikin oli hyvä. Kaikki asennot oikein. Myös se vaikea istuminen :)
Seuraamista. Paikka tuntui nyt hyvältä. On tarpeeksi takana, eikä paina! Vasemmalle käännöksissä hieman ylityöskenteli ja tahtoi kääntyä liian taakse. Katsojat kommentoivat, että seuraamisasento ei ole enää ihan niin istuva. Jihuu :)))
Metsunouto. Lähti vauhdilla ja iski kapulaan aikas voimalla. Pelästyin, että hammas katkesi, sillä luovutuksessa suusta tuli aikalailla verta. Tarkastelu kuitenkin osoitti, että oli purrut kieleensä.. Otin sitten vielä toisenkin toiston. Nyt kapula vieri kauas ja vinoon estepinon viereen. Toivo joutuikin tekemään kovasti töitä, ennenkuin löysi kapulan.
Lopuksi taas yleistä hilluttelua :) Keppejä, putkeä, A:ta ja kaikennäköisiä temppuja.

Viljo aloitti ruudulla. Otin nyt heti pitkältä matkalta ja silti eteni hyvin ja varmasti :) Voisi varmaan pikkuhiljaa alkaa häivyttämään lätkää tai ainakin satunnaisesti ottaa sen pois? Samaten mietin, että voisin ottaa eri suunnista ja muutenkin ehkä jo vähän vaikeuttaa?? Malttiakin voisi ehkä jo alkaa vaatia :)
Seuraaminen suht ok. Otin nyt taas pitkästä aikaa naksulla ja meni huomattavasti paremmin kuin ilman naksua tehdyt harjoitukset. Sain ajoituksen hyvin kohdalleen ja meno tasaantui huomattavasti, kun naksuttelin aina kun mahd. moni jalka oli maassa :) Taidan nyt taas jatkaa tällä tapaa. Musta tuntuu, että tämä on kuitenkin se kaikkein paras tapa opettaa asioita.
Hyppy. Edelleenkään ei Viljon lamppu syty. Sinkoaa vain jatkuvasti ohitse. Pitäisiköhän tämäkin oikeasti opettaa, eikä vain tehdä näitä epäonnistuneita kokeiluja?? Naksulla + lätkällä/kosketuskepillä  Viljon saisi varmasti tosi nopeasti tajuamaan idean :)
Luoksetuloa lelulla ja namilla ja hyvin menee :) Edelleen vauhti on hyvä ja paikkakin varsin kiva.
Kepit. JEEEEEE!!!! Viljo jo lähestulkoon osaa tämän :) Täytyy tosin tunnustaa, että olen tehnyt vasta kuudella kepillä.. Viljo ei tarvitse enää kauheasti käsiapua ja pystyn jo etenemäänkin oikeinpäin. Pujotekniikkakin vaikuttaa oikein hyvältä ja lujaakin se tulee :) Ensi kerralla voisin ehkä jo ottaa hihnassa ja laittaa palkan valmiiksi pujottelun loppuun!?