Lauantaina tokoiltiin jälleen Tesomalla kera Katin & Veli-Inton sekä Hannan & Veetin ja Veikan.

Toivo aloitti osuutensa idarilla Katin toimiessa liikkeenohjaajana. Seisomisessa olisi vissiin kerran liikauttanut takajalkaa ja istumiseen annoin vartaloavun. Muuten aika ok. Luoksetuloja otin siten, että Kati palkkasi stopin jälkeen takaa. Ekalla yrityksellä valui törkeesti, mutta sen jälkeen kaikki muut tosi hyviä :) Tällä tapaa jatkamme nyt jonkin aikaa.
Ruutu oli ihan ok ja ohjattunouto samaten. Lopuksi vielä seuraamista. Plääh, tämä ei oikein etene. Joudun edelleen jatkuvasti huomauttamaan, eikä meno siltikään oikein tunnu paranevan :(

Viljo otti aluksi yhden pentuluoksetulon Hannan pidellessä kiinni :) Tuli lujaa :D Tosin oli kuulemma puolet ajasta kyylännyt ruutua, kun juoksin poispäin.. Seuraavaksi luoksetuloja läheltä sekä istuma-asennosta että makuulta. Hyvin :) Tämän jälkeen laitoin Viljon lyhyeen hihnaan ja otin pari noutoa suht läheltä (hihnaan sen vuoksi, ettei Viljo oikein vieläkään malta odottaa lähtölupaa..). Palautukset omasta mielestäni hitaita, mutta Katin ja Hannan mielestä nopeita. Tiedä sitten ketä uskoisi... :P Luoksetulon stoppeja tein hieman samaan tapaan kuin Toivonkin kanssa, mutta nyt juoksin itse poispäin ja kun Viljo kiiti hirmuista vauhtia perääni, käännyin ja annoin seiso-käskyn. Onnistuneen pysähdyksen jälkeen Viljo sai ampua kiinni leluun, joka oli takana Katilla. Eka oli hieman huono (ei oikein tajunnut ideaa?), mutta tämän jälkeen aivan mielettömän upeat stopit :) Oikeastaan ensimmäistä kertaa sellaiset kuin haluaisinkin :)) Ruudun otin kerran ja ohjattuakin kokeilin lelun avulla. Teki kyllä ihan oikein, mutta kyttää niin paljon lelua, että lähestulkoon ryömii merkille... En tiedä pitäisikö sittenkin tehdä lätkillä?? Tunnarikin kokeiltiin kerran ja osasihan se sen vielä :) Tosin palautusvauhti aivan järkyttävän huono.. Lopuksi vielä kaukoja. Kokeilin nyt koko sarjaa, siten että Viljo oli hihnassa ja hihnalla estin peruuttamisen.. Ei mikään loistava, mutta jonkunlainen. Suurin ongelma on m-s vaihdossa, jossa mieluusti peruuttaisi aivan hillittömästi. Muut vaihdot sensijaan yllättävänkin hyviä :))

Iltasella käväistiin vielä hallilla liitelemässä. Treenin aiheena puomin kontaktit :) Tein ihan helppoa harjoitusta, jossa esteet oli sijoitettu ympyrän muotoon (hyppy-kepit-mutkaputki-puomi). Puomin alastulolla oli valmiina namipalkka ja siihen sitten melkein joka kerta lopetinkin. Toivo teki aika kivasti :) Puomi on nopeutunut tosi paljon ja tällä hetkellä Toivo tulee myös hienosti ihan alas asti. Ylösmenoa olen koittanut nopeuttaa ja jättänyt pysäytyksen pois. Toivo muuttaa tällä hetkellä vain aavistuksen rytmiä ja sen jälkeen ampuu menemään. Ei ole kuitenkaan vielä aivan satavarma.. Nyt kun palkka on alastulolla, niin Toivo on vielä tavallistakin eteenpyrkivämpi :) Näin ollen olenkin saanut virheitä esiin ja pystynyt puuttumaan niihin tehokkasti. Toivo tekee ehkä viidestä toistosta neljä tosi hyvin ja sen jälkeen koittaa jättää rytminvaihdoksen tekemättä. Olen vain tylysti raahannut takaisin ja vaatinut tekemään. Tämän jälkeen osaakin taas tehdä aivan loistavasti :))

Viljo sai myös kokeilla hieman puomia ja keppejä :) Puomi hyvin, mutta kepeillä sir William on liian kiireinen ja yrittää jättää välejä pujottelematta. Putken suuntaan pujotellessa yrittää myös edelleen karata ennen aikojaan.. Supernopea se kyllä on. On se niin sääli, ettei sen kanssa uskalla kunnolla liidellä :(((

Jäähdyttelylenkillä huomasin sitten, ettei Toivo liiku puhtaasti :( Ei ontunut pahasti, mutta ontui kuitenkin. Levon jälkeen olikin sitten taas aivan kolmijalkainen :((( Ei v...tu! Heti maanantaina varaan sille lääkäriajan ja sitten aletaan tutkimaan mikä sillä oikein on.