Tokoilemassa Sarin ja vesikoirien kanssa Niihaman kentällä.

Toivo aloitti luoksetulolla. Otin suorana ja suurinpiirtein kisamatkalta. Nyt eteenistuminen suora, mutta tulee ihan liian lujaa. Tästä syystä myös loppuasento liian tiivis ja nyt siirsi mua varmaan parikymmentä senttiä taaksepäin osuessaan jalkoihin... Läheltä tulee paremmin (= ei saa niin kovaa vauhtia:)

Idari meni hyvin. Otin vain istumiseen asti, josta sitten palkka. Hyvät ja nopeat asennot :) Seuraaminen edelleen hieman epäsiistiä.

Ruutu. Merkille hyvin, mutta sitten jostain kumman syystä ruutuunlähetyksessä sinkosi ihan vinoon. Korjasi kuitenkin hienosti (vaikka menikin sitten sivusta sisään) ja pysähtyi ihan oikeaan kohtaan. Uusinnalla meni hyvin ja ilman ylimääräisiä kiemuroita :)

Kaukojen ensimmäisiä nousuja pitkältä matkalta. Meni hyvin :)

Lopuksi vielä yksi tasamaa nouto. Tässäkään ei mitään erityistä. Hyvä ja nopea nouto :)

Sitten kentälle pääsi Viljo-kettunen.

Aluksi pari ruutua pitkältä matkalta ja suorapalkalla. Sujui oikein hyvin.

Tämän jälkeen kapulantuonteja läheltä samalla tavoin kuin maanantaina. Nyt meni paljon paremmin :) Vieläkin voimakkaammin ja nopeammin Viljo saisi palauttaa myös läheltä, mutta tosiaan huimaa kehitystä maantaiseen. Hyvähyvä! Eiköhän se tästä :) Ehkä Viljo vain oli ma jotenkin epävarma tms. siitä mitä sen kuuluu tehdä??

Liikkeestä seisomisia. Nämäkin sujuivat hyvin. Pysähtyy kuin seinään :)

Liikkeestä maahanmenoja. Olen nyt hieman myöhäistänyt palkkausajankohtaa ja sujuu paljon paremmin. Jossain vaiheessahan Viljo pomppasi heti maahan mentyään takaisin ylös :D Nyt pysyy paremmin, vaikkakin putoaa edelleen maahan kuin kivi. Ainoa mitä pitäisi vielä hieman viilata on se, että Viljo kääntyy monasti vinoon mennessään maahan. Tähänkin auttaisi varmasti palkkaustavan muutos (jahka vain tietäisi kuinka sitä kannattaisi muuttaa :P)

Eteentuloja läheltä ja edestä sivulle siirtymisiä. Näissäkään ei ongelmia. Viljo tekee kivalla asenteella ja tulee nopsasti, vaikka matka onkin tosi lyhyt :) Sivulle siirtymisissä Viljolla on mielestäni erinomainen tekniikka. Se kääntyy tosi siististi, eikä tee samanlaisia ihmeloikkia kuin esim. Toivo :)

Lopuksi vielä seuraamista. Pomppi tosi paljon ja nyt näyttää myös oppineen pomppimaan kovemmassakin vauhdissa... Hmm, mitähän ihmettä tähän oikein keksisi??


Hitaat Hämäläisetkin näyttävät viimein saaneen tämän kevään tokokokeet nettiin. Löytyy täältä :) Katsastelinkin heti Viljolle sopivia tokokokeita :)) Toukokuussa voisi varmaan aloittaa, jos vain suinkin johonkin mahtuu. Kisaseurakin kelpaisi, joten miten olisi Kati ja Veli-Into :) ????