Super-Toivo <3 <3 <3 Kyllä kannatti ajella :) Ajokelikään ei ollut ollenkaan hullumpi. Menomatkalla aurinko paistoi ja kotiinkin ehdin sopivasti ennen lumimyräkkää.

Kisajärjestelyt olivat erinomaiset. Pakkasta oli ulkona -23 astetta ja sisällä maneesissa sitten hieman lämpimämpää.. Maneesin yhteydessä oli lämmin kahvio/toimistotila, jonne sai viedä koirat odottelemaan. Luksusta :) Olin ottanut mukaan itselleni ja koirille hirmuisen määrän lämmintä vaatetta, mutta eipä niitä sitten tarvittukaan :) Suorituksiakin pystyi mukavasti seuraamaan ikkunan läpi kahviossa istuen ja koirat lepäilivät tyytyväisinä häkissä :))

Arvostelu oli sopivan tiukkaa ja kymppejä ei todellakaan sadellut. Tästäkin huolimatta lähes kaikki taisivat saada ykköstuloksen. Kovatasoinen kisa siis :) Tuomarina toimi Tommi Varis.

Meidän suoritus.

Paikalla istuminen (9p). Jätin vinoon..

Paikalla makuu (9p). Tuomari kommentoi, että Toivo oli liikuttanut suutaan(?). Kuulin ehkä väärin vai mitä ihmettä!!?

Seuraaminen (8,5p). Melkein kaikki taisivat saada seuraamisesta 8,5p.. Toivo edisti juoksussa ja vähän normaalikäynnissäkin. Hitaaseen en meinannut millään löytää sopivaa rytmiä, joten saattaa olla että aika pylly maata viistäen Toivo-setä eteenpäin hinautui ;o) Täyskäännökset tein jostain kumman syystä vasemman kautta, vaikka olin etukäteen päättänyt kääntyä oikealta.. Tuomari kommentoi, että ehdottomasti intensiivisyydeltään päivän paras seuraaminen :)

Idari (9p). En tiedä mistä piste meni. Ehkä seuraamisesta? Tämä liike jännitti etukäteen eniten (Toivo ei ole varmaan kertaakaan aikaisemmin istunut kokeessa). No nyt istui, enkä antanut edes apuja. JEEEEEEEEEEE!!!

Luoksetulo (10p). Hyvä vauhti, hyvät stopit :) Edestäpäin katsottuna näytti, että käskyjen ajoitukseni oli taas pielessä.. Pisteistä päätellen onnistuin kuitenkin hyvin :P

Ruutu (9p). Olisiko piste mennyt sivulletulosta? Merkiltä ruutuun lähtiessään Toivo juoksi merkin yli ja lennätti merkkiä useamman metrin. Ehkä tästäkin rokotettiin? 

Ohjattu (7,5p). Sitten siirryttiin Toivon lempiliikkeisiin (=noutoihin:), joista tulikin sitten ne huonoimmat pisteet... Hyvä merkki ja hyvä nouto. Lopussa törmäsi, mistä siis ne pistemenetykset..

Metalli (7p). Hyvä nouto. Tuomari mielestä liian tiivis luovutus ja vino perusasento.

Tunnari (7p). IIIIIK!! Tämä oli jännittävä! Toivo kävi aikas kuumana noutojen jälkeen.. Lähti onneksi hiljaa, mutta alkoi säätämään kapuloilla. Juoksi varmaan kaksi kertaa rivin päästä päähän, ennenkuin sai nenänsä toimimaan. Tämän jälkeen ottikin heti varmanoloisesti oman. Palautuksessa kuulin kuinka puri kapulaa niin lujasti, että pelkäsin sen halkeavan :) Tässäkin taisi olla vino luovutusasento tai perusasento?

Kaukot (9p). Edestäpäin näytti tosi hyvältä. En tiedä mistä piste meni? Ehkä aavistuksen pakitti?

Yhteensä pisteitä 274 :D Ja sijotus ehkä jossain puolivälin kieppeillä?

Olin aivan mielettömän tyytyväinen suoritukseen. EI YHTÄÄN NOLLAAAAA!!!!!! Vitsit kuinka hienoa olikaan kisata pitkästä aikaa ja vielä noin hienon kisakaverin kanssa <3 Toivo-setä yrittää aina parhaansa ja sen kanssa on nautinto kisata. Se vaan yksinkertaisesti on PARAS!! 

Kisan kärkikolmikko huippuhienoilla suorituksilla oli: Sina, VIP, Zen. Jättionnittelut!!!!!!!!!

 

"Kotona sain palkinnoksi hyvästä suorituksesta ainakin näääääin ison luun"