Ilmatieteen laitos lupaa huomiselle k-a-m-a-l-a-a ajokeliä ja Virolahden kohdalle pakkasta -19 astetta :( Ajomatkaakin on reilut 300 km... Lisäks mulla on takana yöviikko mikä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että huomenaamuna väsyttää. Ei siis mitenkään parhaat mahdolliset lähtökohdat :(( Matkaevästä on kuitenkin ostettu ja PALJON (jos olen yhtään väsynyt mun on pakko syödä kokoajan tai nukahdan rattiin).

No, matkaan jokatapauksessa lähdetään ja sitä varten käytiin tänään hallilla tekemässä viime hetken virittelyjä :)

Toivo:

  • Ohjattu. Haetutin molemmat puolet. Vasemmanpuoleinen kapula oli sijoitettu aika lähelle treenilaatikkoa, eikä Toivo bongannut sitä merkiltä lähtiessään. Tästä johtuen kääntyi voimakkaasti kohti keskimmäistä. Ennenkuin ehdin pysäyttää Toivo kuitenkin huomasi virheensä ja kurvasi omatoimisesti vasemmalle :)) Palkka vasta perusasennosta. Oikean puoleinen olikin sitten tämän jälkeen helppo nakki :D Palkkasin vauhdista.
  • Luoksetulo. Pari suoraa luoksetuloa. Tänään ei mitään ongelmaa! Tuli oikein hyvällä vauhdilla :)
  • Ruutu. Merkillä jäi ekalla kerralla vinoon :( En päästänyt jatkamaan vaan vaadin paremman paikan ja aloitin alusta. Nyt hyvin :) Ruutu oli tosi lähellä seinää (ehkä puoli metriä?) Tästä johtuen paikka ehkä aavistuksen normaalia edempänä!? 
  • Hyppynouto. Tosi hieno! Palkkasin vauhdista.
  • Seuraaminen. Ok. Tuntui suht tasaiselta ja paikkakin taisi olla ihan hyvä :)
  • Tunnari. Paaaaljon vääriä. Muuten oikein hyvä, mutta palautuksessa heitti kapulan ilmaan ja nappasi sen samantien takaisin (ote vissiiin hieman huono ja halusi korjata ;o)

Kaikenkaikkiaan tuntui oikein kivalta! Innolla jo odotan huomista kisaa :) Supersiistiä päästä kisaamaan Toivo-sedän kanssa pitkästä aikaa!!! Toivottavasti onnistutaan tekemään hyvä ja ehjä suoritus (=ei yhtään nollaa). Pitäkäähän meille peukkuja!!

Viljo:

  • Ohjattu. Vasemmanpuoleinen osoittautui lähes mahdottomaksi (se oli sijoitettuna edelleen lähelle sitä samaista treenilaatikkoa...). Ja mitä tekeekään Viljo. No ampuu tietysti kerta toisensa jälkeen keskimmäiselle :( Helpotinkin vaikka kuinka, mutta ei siltikään tuntunut menevän jakeluun. Viljon kanssa on hemmetin inhottavaa joutua hinkkaamaan. Se ei kestä toistoja ollenkaan samallalailla kuin Toivo ja suoritukset vain huononevat kerta kerralta :(( Palautusvauhti olikin tästä syystä taas ihan pyllystä ja lisäksi Viljo ei TAASKAAN muistanut miten siihen eteen oikein tullaan. Ärsyttävää.
  • Ruutu. Tosi hieno!!
  • Tasamaanoutoja pari kappaletta. Testasin palautusvauhdin parantamiseen jalkojen läpi juoksutusta. Toimi aika kivasti :)
  • Tunnari. Paljon kapuloita Viljollakin. Ei ongelmia :) Oikein hieno tunnari. Aloin kehumaan jo palautusvaiheessa.