Viikonlopun pettymyksistä toivottuani suuntasin matkani kimppatreeneihin :) Pirkkalassa, Haikan kentällä tokoiltiin ja treeniseuraksi saapuivat Kati, Anu, Emma ja Timo. Alkuun ajattelin ottaa vain Toivolla, mutta pääsihän se sir Williamkin lopulta kentälle..

Toivo oli vallan pätevä! Aloitin luoksetuloilla. Ensin lyhyeltä matkalta eteenasti x 2. Ekalla kerralla ennakoi pysäytystä, joten tästä ei palkkaa. Uusinnalla hyvin :) Tämän jälkeen pitkältä matkalta yksi seisomaan pysäytys. Tuli lujaa ja stoppikin hyvä. Nyt tekee hyvin töitä pysäytyksissä ja oikeasti myös haluaa pysähtyä :)) Ruudun tein kerran. Ihan nappisuoritus :) Palkkasin suoraan ruutuun. Kaukoissa tein ekaa vaihtoa kaukaa ja sarjaa hieman lähempää. Ei muistaakseni mitään ongelmia :D Tällä kertaa onnistui loistavasti myös se joskus_niin_vaikea S-I vaihto. Sitten seuraamisen kimppuun. Olen ajatellut työstää tätä edelleen pallopalkalla (nyt pallo kuitenkin kädessä ja palkkana heitto taaksepäin). Lisäksi aion tehdä nopeita pysähdyksiä, jotta Toivo joutuisi olemaan skarppina paikan suhteen. Ainakin tällä kertaa toimi oikein kivasti. Toivo piti paikkansa erinomaisesti, ei painanut ja jopa KÄVELI :)) JEEE!! Ohjatun noudon (vasen) tein kerran. Merkki hyvä ja noutokin erinomainen. Palkka vauhdista. Loppuhuipennuksena eteenmeno. Tässä pientä säätöä, sillä hetsasin hieman ennen lähetystä (en ollut varma muistaako Toivo enää koko liikettä :D) No, muistihan se ja hetsauksesta johtuen yritti lähteä useampaankin kertaan ennen lupaa..

Väliajoilla Toivosta on tullut ihan kauhea (tai ehkä se on aina ollut samanlainen:P). Se hiihtelee ihan missä lystää, kierii, pyörii, pöllii leluja eikä usko mitään. Tälläkin kertaa siirsin sen varmaan miljoona kertaa (välillä nätimmin välillä vähän rumemmin) odottelemaan vuoroaan sivummalle. Ja taisipa Katikin sen ainakin kerran raahata pois kentältä.. Siltikin se hivuttautuu luvattomille reissuilleen heti kun silmä välttää :( Hmm. Tällekin asialle pitäis vissiin jaksaa tehdä jotain..

Sitten Viljo. Otin aluksi pari noutoa puukapulalla ja sen jälkeen pari kertaa metallilla. Ihan hyvin. Lujempaa nyt tietty voisi takaisinpäin tulla, mutta kuitenkin Viljoksi ihan ok. Kokeilin tällä kertaa palkata kapulalla revittämällä ja metallin kanssa antamalla juosta. Toimi mukavasti ja ote metallista oli harvinaisen tiukka :) Luoksetulon kanssa en oikein tiedä mitä tekisin. Pitäisi varmaan rakentaa kokonaan alusta.. Kun vaan tietäis miten.. :( Kokeilin tälläkertaa juoksuttaa jalkojen välistä ja ainakin nyt näytti toimivan hyvin. Tosin sen jälkeen kun yhdistän ensimmäisen kerran stoppiin, niin sitten ei tod.näköisesti enää toimikaan.. Merkkiä ja ruutua. Merkki ok. Ruudussa menee yli (niinkuin aina). Pitäisi vissiin ottaa kuuri lähempää, että saisi onnistumaan.. Kaukoja tein myös. Nyt nousee hyvin ensimmäisellä, mutta tekniikkaan en ole tyytyväinen. Molemmat seisomaan nousut pitäisi joko opettaa kokonaan alusta tai sitten tehdä piiiiitkä kuuri hihnassa, ettei pääse peruuttamaan. Näistä kaikista ylläolevista palkkana vain kehut + temppujen tekeminen. Ajattelin koittaa vähentää namien ja lelujen käyttöä joksikin aikaa. En kyllä usko, että on vaikutusta meidän kisaongelmiin, mutta pitää kokeilla.

Seuraamista tein namipalkalla. Hyvin! Lisäksi Viljokin pääsi kokeilemaan ohjattua :) Otin kisamaisesti, mutta ilman liikkuria. Ei ongelmia :) Molemmat puolet oikein hyvin ja merkkillemenokin loistava. Loppuun vielä eteenmeno x 2. Olin vienyt palkan valmiiksi, mutta Viljo ei oikein tajunnut ideaa :D Pienten kädellä oikeaan suuntaan sohottelujen jälkeen kävi kuitenkin hakemassa pallon hirmuisella banaanilla. Uusinnalla lähti kuin raketti :))) 

Loppuun vielä muutama sana meidän järkyttävästä kisasuorituksesta.. Alkuviikosta (olisko ollut ma tai ti) Viljo teki mokan liikkeestä istumisessa. Meni istu-käskyllä maahan ja mä erehdyin huomauttamaan asiasta + nostin Viljon ylös. Iso moka :( Tämän jälkeen Viljo meni tosi epävarmaks :( Jätätti, lakos maahan, ym. mukavaa. Tälläisestä nysväilystä seuraa aina epätoivoa ja v*tutusta ohjaajan taholta, mikä luonnollisesti vaan pahentaa tilannetta :(( No, korjailin sitten kotona pari päivää naksulla ja pikkuhiljaa alkoi taas istuminenkin pelittämään.

Perjantaina olinkin jo hyvillä mielin lähdössä kisaamaan. Olin kuitenkin treenannut aivan mielettömästi ja Viljokin oli toiminut treeneissä varsin mainiosti. Eli kyllä sen kaiken järjen mukaan olisi pitänyt osata liikkeet vaikka unissaan :)

Lauantainakin olin luottavainen aina paikallaoloon asti. Sekin sujui periaatteessa ihan ok (tais olla 10), mutta Viljo tuntui tosi huonolta sekä kehään mennessä että sieltä poistuttaessa. Tämän jälkeen tuli piiitkä odotus ennen yksilökehiin pääsyä ja negatiivisuus pääsi valloilleen :( Sain kuitenkin koottua itseni suht hyvin ennen kehään menoa ja lähdinkin ihan hyvillä mielin suorittamaan. Pari ekaa liikettä onnistui hyvin. Hyppynouto oli teknisesti hyvä, mutta ehkä vähän enemmän voimaa suorituksessa olisi saanut olla. Kaukot samaten tekniikaltaan hyvät, mutta ehkä vähän hitaanpuoleiset. Näihin molempiin olin kuitenkin oikein tyytyväinen. Kolmas liike oli tunnari ja tässä vaiheessa tapahtui romahdus :( Tunnari on sujunut treeneissä tosi hyvin, enkä edes muista koska Viljo olisi väärää tuonut.. Nyt Viljo ei kuitenkaan työskennellyt ollenkaan :( Ei siis minkään valtakunnan yritystäkään!! Se vaan hiihteli kapuloille, puolihuolimattomasti nappasi jonkun ja hiihteli takaisin. Tässä vaiheessa mua alkoi harmittaa ja vaikka yritinkin olla näyttämättä sitä koiralle, niin kyllähän se sen vaistosi. Tämän johdosta Viljon vire lässähti kuin pannukakku ja koko loppukisa olikin yhtä tuskaa :(((

Mä en oikeasti tiedä onko meidän ongelmat edes korjattavissa. Mua harmittaa se, ettei Viljo kunnolla edes yritä ja Viljo ei kestä ollenkaan sitä, etten ole siihen tyytyväinen. Tämän jälkeen ajaudutaankin sitten kierteeseen missä Viljo tekee aina vain huonommin ja huonommin ja mua v*tuttaa koko ajan vain enemmän :(( Ei hyvä :(