Illalla vielä reippaana liitelemään :) Meitä ei ollut taaskaan paikalla kuin kolme, joten kahdessa tunnissa ehti kyllä treenaamaan enemmän kuin tarpeeksi..

Toivon kanssa otin helpohkoa hyppykuviota, käännöksiä, pikkuisen irtoamista ja keppikulmia. Kaikki muu suht ok, mutta keppien avokulmat ovat edelleen hieman hakusessa. Toisaalta ei mikään ihme, sillä treenitahti ei ole ollut mikään päätä huimaava..

Viljon kanssa ennätin kokeilla pikkaisen rengasta, keinua ja keppejä. Viljo on oikeasti tosi fiksu :) Se tuntuu oppivan uudet asiat todella nopsasti. (Mini)rengasta se on kokeillut kerran aikaisemmin. No, nyt rengas oli maksikorkeudessa, joten kokeilin sitten sitä. Pari kertaa meni välistä, mutta sen jälkeen aina oikein :) Pystyin ottamaan jo vähän vauhtiakin ja siltikään ei mitään ongelmaa.

Keinulta Viljo yritti tulla parilla ekalla kerralla kesken pois. Sen jälkeen ei mitään ongelmaa ja osasi jopa pysähtyä alastulolle ihan yhtä hienosti kuin puomillakin :)

Kepit otin vain kaksi kertaa. Meni aivan älyttömän hyvin! Pujotteli varmasti ja hirmuista vauhtia, enkä edes auttanut yhtään :) Pujottelu alkaa kyllä jo olla pikku-Viljamilla tosi hienosti hanskassa :))

Siru-mummo oli myös mukana ja  se taisi mennä pari kertaa kepit, renkaan ja keinun. Lisäksi haukkui hemmetisti... Radanrakennuksen ajan ja kaikissa muissakin sopivissa väleissä joko suoritti itsenäisesti putkea tai sitten vaan linnoittautui sinne..