Piipahdin ennen töihin lähtöä esineruutuilemassa. Pieni tuulenvire kävi, mutta muuten varsin hiostava keli. Kisakokoinen ruutu ja Toivolle 4 esinettä. Molemmat takakulmat, yksi alueen keskellä ja yksi lähiesine. Palkkana ruoka :) Toivo oli ihan pätevä. Lujaa juoksi ja meni mihin lystäsi, mutta toisaalta oli myös tehokas. Lähiesine osoittautui hankalimmaksi.

Viljon treenistä ei mitään sanottavaa. Toivo sai nauttia tupla aterian..

Töiden jälkeen uusintakierros. Seisova ilma ja pieni tihkusade. Tallasin tällä kertaa kaistaleen (n. 15mx60m). Toivolle neljä esinettä suorassa linjassa: 5m, 20m, 40m ja 60m. Toivo-setä eteni edelleen lujaa, mutta malttoi kuitenkin pysyä alueella. Taaimmaiset esineet palautuivat ensimmäisinä ja viimeisenä taas se lähiesine.. Palkkana iltaruoka.

Viljolle kolme esinettä 60 metriin. Oli mitä ilmeisemmin mietiskellyt asioita, sillä nyt riitti vauhtia ja intoa :) Kaksi ekaa nousivat heti ja palautettiin kiitolaukkaa. Kolmatta Viljo joutui etsimään kauan. Ei kuitenkaan luovuttanut vaikka jouduin pari kertaa kutsumaan poiskin kun harhautui alueelta. Lopulta sinnikkyys palkittiin, esine löytyi ja Viljo pääsi nautiskelemaan ilta-ateriaansa :)) Hyvähyvä :D