Muutamana päivänä on tälläkin viikolla tullut raahauduttua kentälle. Tänä aamuna käväisin Sarin ja vesikoirien kanssa Tesoman kentällä.

Toivon treeneissä olen pyrkinyt taas viime aikoina enemmän kisanomaisuuteen. Aluksi luoksetulo. Sari toimi liikkeenohjaajana ja palkkasi pari kertaa seisomisen. Näitä pitäisi kyllä tehdä paaaaljon enemmän, sillä Toivo tuppaa edellenkin valumaan tosi herkästi :( Ruutu oli hyvä ja merkillemenokin vauhdikas :) Ohjattu oli myös hyvä. Kisanomaisesti vasen, sitten kisanomainen lähetys ja palkka merkiltä. Lopuksi vielä vapaamuotoisesti merkille ja oikeanpuolen haku. Kaikki ok :)) Seuraamista pallo kainalossa ja tämä loistavasti!! JEE :D Lopuksi vielä tunnari. Paljon kapuloita, pitkä lähetysmatka ja lihapulla kapuloiden oikealla puolella. Lähti lujaa, eikä heti bongannut lihapullaa. Ei kuitenkaan alkanut sekoilemaan, vaan rauhoittui, löysi lihapullan ja alkoi sitten haistella rauhallisesti -> löysi oikean ja palautti kivasti. Kaikenkaikkiaan hyvä ja nopea treeni Toivo-sedältä :)))

Sitten Viljo. Huokaus :( Mä en oikein tiedä mitä tehdä. Viljo on taas niin huono :(( Sitä kiinnostaa vaan omat jutut (=merkille ja ruutuunmeno) ja sitten kun vaadin sitä tekemään, niin se paineistuu. Kokeilin tänään luoksetulon pysähdyksiä, mutta eipä niistä tullut yhtään mitään :(( Tulee hitaasti, eikä edes kunnolla pysähdy. Ja sitten kun olen tyytymätön, niin menee epävarmaksi ja vain hidastuu entisestään :( Ja vähänväliä siis katselee merkin+ruudun suuntaan.. Pari noutoa myös, mutta eipä niitäkään olisi kannattanut ottaa. Olin tässä vaiheessa jo sen verran hermona, että palautus sikahidas :(( Jäävät sentään hyvin :) Tosin kerran lähti kesken seisomisen merkille..Tunnari oli myös ihan mallikas, mutta eipä se paljon lohduta. Äh, en tiedä.