Ei voi treenata, ei voi lenkkeillä. Tai  toki voisi, mutta ilman koiria ei oikein jaksa lähteä lenkille.

Ja nyt kun kerran mitään järkevää ei voi tehdä, niin lohduttauduin sitten shoppailemalla :) Tuli kyllä aika kalliiksi.. Ostin mm. uuden tietsikan, pari kirjaa, kengät, vaatteita.. Suunnattomasti himoitsin ja hipelöin myös pitempää putkea kameraani, mutta en onneksi kuitenkaan sortunut. Ehkä sitten joku toinen kerta :P Uusi  tietokone on kyllä ollut suunnitteilla jo pitemmän aikaa ja se tulee oikeasti ihan tarpeeseen. Vanha kun on melkoinen rämä ja aina jumissa :( Saa nyt sitten nähdä kuinka yhteistyö uuden Applen kanssa lähtee sujumaan :)

Toivo ja Viljo voivat jo ihan hyvin. Kumpikaan ei enää juurikaan yski ja energiaakin alkaa olla jo aikalailla.. Pientä sisätreeniä olen ottanut joka päivä. Viljo on keskittynyt etupäässä kapulanpitoon ja se alkaakin olla pientä viilausta vaille valmis :) Lisäksi olen ottanut kuurin eteenistumista, joka myös sujuu jo oikein kivasti hieman vaikeammistakin kulmista.

Toivolla olen treenannut kaukoja ja lähinnä s-i vaihtoa. Otin aluksi naksulla ja sitten koitin myös pitää kiinni liikkuvasta jalasta. Ihan ok, mutta ei kuitenkaan niin hyvä kuin olisin halunnut. Päädyin sitten tekemään  peruuttamisen yhteydessä, jolloin tosi hyvin :) Tämän lisäksi Toivo on treenannut edestä sivulle siirtymisiä ja eteenistumisia. Eteentulo onnistuu kaikista muista kulmista, mutta ei sieltä banaanin puolelta. Silloin Toivo jää lähes aina vinoon :( Tosi jännä juttu. Luulisi, että sen olisi vaikeampi tulla esim. selän takaa oikealle paikalle kuin loivasti oikealta, mutta ei. No, treenit jatkuvat :))