Viikonloppua uhannut lauantaivuoro peruuntui viime hetkillä ja päivästä tulikin oikein hyvä :)

Aluksi pariksi tunniksi jumppailemaan ja sen jälkeen piipahdin Lielahden sittarin edessä harjoittelemassa Metkun kanssa häiriöitä. Lähinnä vain naksuttelua, leikkimistä, perusasentoa ja pieniä pätkiä seuraamista. Sujui mainiosti :)

Sitten oikealle kentällä vauhtijuttuja treenailemaan. Ehkä paras kenttä ikinä eli Tesoman kenttä oli loistavassa kunnossa!! Sula ja kuiva :)

Viljo:

  • Noudonpalautuksia kilosella. Tein vähän kolmioasetelman tyyliin. Jätin Viljon odottamaan, viskasin kapulan ja lähdin itse pinkomaan vastakkaiseen suuntaan. Hyvän etumatkan saatuani huusin noutokäskyn. Lujaaaaaa pinkoi Sir William :)
  • Ruudun merkkiä. Normaalit merkille lähetyksen valmistelut, mutta käskyn sijaan palkkasana ja Viljo sai ampaista leluun kiinni. Tästä sitten vauhdista irrotus ja merkille. Sujui hyvin. Tein myös jokusen normilähetyksen ja annoin juosta takaisin hakemaan palkkaa heti kun oli oikeassa kohdassa. Pari kertaa pääsi myös yllärinä jatkamaan matkaa ruutuun asti :)
  • Ohjatun  merkkiä samalla kaavalla. En käyttänyt tällä kertaa kapuloita, vaan heittelin merkin sivuille narupalloja. Hyvin sujui tämäkin :)
  • Loppun vielä luoksetulon stoppia. Kokeilin nyt jälleen takapalkkaa. Toimi sairaanhyvin!!! Nyt oli asennetta ja yritystä stopeissa!! Vauhtikin pysyi kokoajan hyvänä ja ne kerrat jotka otin loppuun asti palkkasin luonani leikittämällä narulelulla. Hyvä Viljo <3

Metku:

  • Kokeilin Metkulle samantyyppisiä noudonpalautuksia mitä tein Viljon kanssa. Tuntui toimivan oikein hyvin :)
  • Merkkiä ja ruutua. Merkki ihan ok, mutta ruudun kanssa olen ahnehtinut liikaa ja Metku vähän pyörii matkalla :( Nyt pelkkää suorapalkkaa ja kas kummaa hyvin alkoi jälleen toimia :)
  • Luoksetuloa kiertojen kautta ja erikseen stoppia palloa heittämällä. Vähän aijaa, mutta stopit kuitenkin vielä suht ok. Pitää kuitenkin miettiä toimisiko joku toinen tapa paremmin?
  • Metkun kanssa ajattelin nyt aloittaa pienen vireennoston. On tällä hetkellä ehkä vähän turhan lehmä...

Löytyisikö huomiselle aamupäivälle/iltapäivälle treeniseuraa?? Ajattelin nimittäin itse suunnata uudestaan tuonne Tesoman kentällä :) Jos jotakuta kiinnostaa, niin laittakaa vaikka tekstaria. Meikäläinen suuntaa nyt kohti Tamperetta :) Ohjelmassa illanviettoa ystävien kanssa syömisen ja leffan merkeissä :)))