Tänään tulla tupsahti postiluukusta kutsu NOM-joukkueeseen :)

Palveluskoirien Pohjoismaiset mestaruuskisat käydään tänä vuonna 19-21.9 Norjassa Gudbrandsdalenissa (lähellä Lillehammeria). SPKL:n hallitus on päättänyt, että vuoden 2007 SM-mitalistit saavat halutessaan osallistua joukkueeseen ilman mitään karsinta- tai tämän vuoden SM-koe suoritusvaatimuksia. Eli nyt sitten pitäisi päättää lähteäkö Suomea edustamaan vai ei :)

En ole aiemmin ollut kovinkaan innokas mistään näistä edustushommeleista. Viime vuosina on kuitenkin tapahtunut niin paljon kaikkea, että nyt on mieli ehkä vähän muuttunut.. Toivo täyttää seuraavaksi kuusi vuotta ja vaikka sitä ei haluaisikaan ajatella, niin ei sillä niitä huippukisavuosia enää aivan hirveästi ole jäljellä. Ja ikinähän ei voi edes tietää mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Koira voi koska tahansa loukkaantua, sairastua, tms. Eli pikkuhiljaa on alettava miettimään niitä omia tavoitteita. Jos vielä haluan Toivon kanssa jotain saavuttaa, niin sen aika alkaisi ehkä olla nyt.

Toivohan on tällä hetkellä loistavassa kunnossa :) Se on parempi kuin koskaan aikaisemmin, eikä sillä ole missään osa-alueessa suuria puutteita (no joo, ehkä esineruudussa, joka on joko loistava tai sitten ei:) Eli senkin puolesta sen kanssa voisi aivan huoletta lähteä edustustehtäviin :))

Pitää miettiä :))