Lauantaina tokoteltiin oikein urakalla.

A
loitimme aamu ysiltä  parin tunnin hallitreeneillä. Koko treeniporukka oli tänään paikalla, joten häiriötäkin tuli samalla ihan mukavasti :)

Toivo aloitti ruudulla, joka sujuikin oikein kivasti. Merkki tosin olisi voinut olla hieman parempi. Nyt Toivo yritti useamman kerran jättää sen hieman vajaaksi, joten siihen pitää jatkossa ehdottomasti kiinnittää enemmän huomiota! Idari. Aluksi seurauttelin pari kierrosta ja kun se sujui hyvin kokeiltiin asentoja. Seisominen ja istuminen hyvät ja nopeat ja istumisesta sitten palkkasinkin :) Hyppynouto. Tyypillinen Toivo suoritus. Nopea ja varma :) Ohjattu. Tässä olikin sitten hieman hankaluuksia. Jostain syystä Toivo bongasi kerta toisensa jälkeen kauempana olevan ruudun ja yritti aina singahtaa sinne, eikä suoraan edessä olevalle merkille. Tätä sitten hinkattiin ja lähtihän se lopulta sujumaan :) Haetutin molemmat puolet. Ensin vasen, joka super. Oikealle menemistä hieman vaikeutti Viljo, joka omaa vuoroaan odotellessa oli ryöminyt suoraan Toivon juoksulinjalle :) Siitä huolimatta Toivo teki hyvän kaaren ja myös hyvän noudon :)) Luoksetuloja otin leikinomaisesti. Toivo rallatteli siellä täällä, teki välillä temppuja ja aina välillä kutsuin sen luokse, josta se sai sitten palkaksi narupallon :)  Kaukot. Otin kerran kokonaisena suht lyhyeltä matkalta. Muuten ok, mutta i-s vaihdon teki väärin. Tätä sitten hinkattiin putki-leikin lomassa (hallista löytyy myös agiesteet:). Lopuksi otin vielä vaihtelevan mittaisia seuraamispätkiä, jotka sujuivat kerrankin vallan mainiosti.

Sitten oli vuorossa Viljo :))

Viljamikin aloitti ruudulla. Otin useamman toiston kasvattaen matkaa kokoajan. Meni oikein hyvin. Varsin hienosti Viljo kyllä osaa hakeutua ruutuun (tosin täytyy tunnustaa, että ruudussahan on edelleen lätkä:). Sitten luoksetuloja. Otin aluksi narupallolla palkaten jalkojen välistä. Nämä supernopeita :) Tämän jälkeen hinkattiin eteenistumistekniikkaa namin kanssa. Myös nämä supernopeita ja paikkakin oli ihan oikea. Tämän jälkeen teimme pari  vauhtinoutoa ja hieman luoksetulon seisomisen alkeita. Näissäkään ei mitään ongelmaa. Vauhti ja pysähtymiset erinomaisia :)

Namiosiossa otin liikkeestä istumista ja maahanmenoa. Nämä ok. Maahanmenoa teimme myös hieman luoksetulotyylisesti (=pyydän Viljoa peruuttaamaan ja heti kun se on innoissaan pomppinut tarpeeksi kauas kutsun sitä ja sen ollessa hyvässä vauhdissa käsken maahan). Maahanmeno on tällä hetkellä todella nopea ja liukkaalla alustalla Viljo liukuu aina maahan heittäydyttyään jonkin matkaa :) Sitten seuraamista. Otin pitkää suoraa ja palkkailin aika harvakseltaan. Viljo oli nyt suht rauhallinen ja seurasi todella hyvin. Pysähdyksissä taaksekiertymisen estin laittamalla oikean jalkani vasemman taakse. Ihan lopuksi Viljo sai tehdä vielä kaukojen istumisia ja maahanmenoja sekä sujahtaa pari kertaa putkeen :D

1053951.jpg

Iltasella piipahdimme vielä treenailemaan Katin ja Veli-Inton sekä Hannan ja Veli-Veetin kanssa. Sopivan treenikentän löytäminen osoittautui kuitenkin aika haastavaksi.... Pienen Länsi-Tampere kierroksen jälkeen ;) löysimme onneksi valastun kentän ja pääsimme treenailemaan.

Toivo aloitti ja myös lopetti treeninsä hyvin nopeasti. Tarkoitukseni oli ottaa aluksi ruutua, mutta eihän siitä tullut yhtään mitään :( Toivo meni hyvin merkille ja lähti hyvin kohti ruutua. Ja siihen se sitten jäikin. Ruutu oli jälleen kerran pyyhkiytynyt täysin Toivon mielestä  :((( Toivo palloili ja seisoskeli siellä täällä, törkki ruutumerkkejä kuonollaan jne. Odottelin vaikka kuinka kauan, että se tekisi edes jotain sellaista mistä voisin palkata, mutta ei :((( Lopulta mulla paloi totaalisesti käämit ja Toivo lähti ehkä hieman turhankin rivakasti takasin autoon.

Inton ja Veetin treenailua katsellessani rauhoituin sitten sen verran, että päätin yrittää uudelleen :) Helpotin aluksi harjoitusta menemällä itse ruutuun auttamaan ja tämä menikin tietysti hyvin :) Sitten otin jokusen toiston eri etäisyyksiltä ja pari kertaa merkin kautta. Kaikki tosi hyviä ja nopeita :)) Toivo on kyllä siitä hyvä koira, että vaikka mulla joskus hermo menisikin, niin se ei näy koiran toiminnassa mitenkään jälkeenpäin. Toivolle ei tule koskaan mitään hidasteluja, epävarmuutta, eikä se myöskään ota painetta. Erittäin hyvin mulle sopiva koira siis :) Lopuksi Toivo sai vielä hieman hillutella lelun kanssa ja otettiin luoksetuloja läheltä ja kaikenlaista muuta kivaa.

Viljo pääsi viimeisenä kentällä. Sekin teki aika minitreeenit. Otin vähän luoksetuloja, seisomista, istumista ja maahanmenoja. Lisäksi teimme pikku pätkiä seuraamista. Kaikki ihan ok.

1067709.jpg