Aamulla matkaan klo 6:00. Matkaseuralaisemme Kati ja Into starttasivat ensimmäisinä, joten tästä syystä aikainen lähtö :) Meidän kisanumeromme oli 14 ja kehään pääsimme puoliltapäivin. Tuomarina toimi Ralf Björklund, eikä arvostelu mielestäni ollut ihan sieltä tiukimmasta päästä.

  • Paikalla istuminen 10. Vissiin ok
  • Paikalla makuu 7. Oli taas haistellut ja nousi ylös jonkun muun käskyllä. Hemmetti :(
  • Seuraaminen 7,5. On ehkä jo vähän edistynyt? Tai ainakin videolta katsottuna näyttää huomattavasti siistimmältä mitä esim. Porvoossa :) Yhdessä perusasennossa ei kunnolla istunut ja ainakin yksi pa oli myös vino. Samaten puutteita peruuttamisessa ja joissain käännöksissä. Olin kuitenkin ihan tyytyväinen :)
  • Luoksetulo 9. Huono stoppi ja viimeisen pätkän vauhti olisi voinut olla parempi
  • Idari 8. Ekan pätkän seuraaminen aika epäsiistiä. Seiso-käskyllä kävi istumassa ja ponkaisi takaisin ylös..  Istuminen hyvä, maahanmeno olisi voinut olla parempi.
  • Ruutu 8. Vingahti merkille lähtiessään ja ehkä myös ruutuun lähetyksessä? Sivulletulo ja loppuseuraaminen epäsiistejä.
  • Ohjattu (oikea) 9. Merkille ihan hyvin, kapulanotto aika raju ja sai viissiin samalla hiekkaa korvaansa tms. Ravisti päätään ja lähti palauttamaan kohti liikkuria. Huomasi kuitenkin pienen koukkauksen jälkeen itse erehdyksensä  ja korjasi linjansa :)
  • Metalli 9. Pyysin keskikokoista metallia ja sain pienen. Huomauttaessani asiasta, liikkuri väitti sen olevan keskikokoinen. Ei kyllä varmasti ollut!! Mietin hetken vaihdanko isoon, mutta päätin sitten kuitenkin tehdä pienellä. No, eihän Toivo meinannut sitä suuhunsa saanut :( Sääti vaikka kuinka ja kauan ja lopulta horaisi laipan kokonaan suuhunsa ja toi siitä. Juuri ennen eteenistumista heitti vielä kapulan ilmaan ja nappasi lennosta otteen oikeaksi :) Perusasentokin taisi olla vino. Pisteitä tästä liikkeestä mielestäni aivan liikaa.
  • Tunnari 0. Yhyy :((( En tiedä mitä tapahtui. Toivo lähti hyvin ja haisteli hyvin, mutta ei vaan mielestään löytänyt oikeaa. Merkkasi pari kertaa oikean, mutta ei palauttanut vaan jatkoi haistelua. Kävi kerran myös hakemassa uudestaan vauhtia luotani. En ymmärrä :(
  • Kaukot 8,5. Pari asentoa taas ärsyttävän jähmeitä (ainakin i-s, s-m ja i-m). Hitto :(

Yhteensä 246,5 p eli hemmetin huonosti :( En ollut tyytyväinen oikein mihinkään. Ärsyttäviä virheitä oikeastaan kaikissa liikkeissä :(( Hyvään saumaan tulee kyllä se suunnittelemani kisatauko. Nyt nimittäin alkaa ankara hinkkaus ja hiominen!!! :D

Suoritus tuli videoitua ja laitan nyt tännekin, vaikkei tosiaan mikään huippusuoritus ollutkaan. Hallissakaan ei oikein riittänyt valo, joten meno näyttää hieman sumealta :(

Kärkikolmikko: 1. Elina ja Sina, 2. Kati ja Rho, 3. Katja ja Zen. ONNEAAAAAA!!!

Katille ja Intolle kiitos matkaseurasta :)