Perjantai-aamuna ajelin Paippisiin katsomaan Sigman ja Toivon pentuja. Keli oli sateinen, joten päätin suosiolla jättää kameran kotiin :( Vauhdikkaista 6-viikkoisista kun ei oikein enää kovin hyviä kuvia sisätiloissa saa... Pennut olivat tietysti tosi ihania <3 Mukavaa seurailla mitä niistä isona tulee :) Ainakin tällä hetkellä pennut olivat keskenään aika erityyppisiä. Mustempi oli selkeästi kontaktinhakuisempi ja kiltimpi. Valkoinen taas itsenäisempi, puri lujaa ja hyökkäili jatkuvasti siskonsa kimppuun :) iiiik, kamala pentukuume!! Onneksi molemmilla on jo hyvät kodit tiedossa :))

Lauantaina olikin sitten -taas vaihteeksi- vuorossa raatamista :P Paranneltiin jälleen pikkaisen lammasaitaa ja Tiina kävi madottamassa lampaat + keritsi Embon. Löysimme myös laitumen yhdestä kulmaksesta hillittömän määrän osittain maan alla olevaa rautalankaa, jonka  poistaminen osoittautui hikiseksi hommaksi.. Taina oli sitä mieltä, että tarvitaan lisää työkaluja ja lähti niitä naapurista lainaamaan. Minä olin sisukkaampi ja jäin möyrimään mudassa (saapaskin jäi useamman kerran kiinni mutalilluun:), kaivamaan ja repimään lankoja irti. Viimeinen lanka irtosi juuri kun Taina palasi apuvälineiden kanssa, kuinkas muutenkaan ;o) Useamman kymmentä metriä lankaa taisi kaiken kaikkineen maasta nousta..

Ahkeroinnin jälkeen paimenneltiin. Toivo ei saanut tehdä yhtään mitään :( Viljo sen sijaan otti ihan pikkaisen rauhallista treeniä pyöröaitauksessa. Meni tosi hyvin :) Sirukin oli myös matkassa mukana ja se sai kävellä hihnassa laitumen poikki + katsella aidan takaa lampaita :P Tämän huippuhetken jälkeen se pääsi hierontaan (oltiin tilattu illaksi Tainan ystävä Heta hieromaan koiria:)). Toivoa ei valitettavasti uskallettu käsitellä ja Viljo oli edellisviikon fyssarikäynnin perusteella sen verran hyvässä kunnossa, ettei hierontaa sillekään tällä kertaa.

Kiva ja tehokas päivä tämäkin!!

Embo pääsee villoistaan.

Vatsan trimmausta :)

Hmm. Kaiken sen mahtavan villan alta paljastuukin pieni lammas :-O

Lopuksi vielä pedikyyri :P

Opittiin myös, että lampaalla ei ole ylhäällä lainkaan etuhampaita.

Tässä komeana keritsemisen jälkeen.

Muu porukka seuraa tarkkaavaisena.

Matolääkettä odotellessa :)