Jeee! Viljo on tajunnut patukanpitotreenin :) Aluksi näytti siltä, ettei hommasta tule mitään, mutta sitten se vaan yks kaks lähti sujumaan. Viljon ote on jo nyt huomattavasti parempi ja se myös vastustaa voimakkaammin. Enää se ei myöskään irrota otettaan patukasta, kun pyydän sitä istumaan, vaan pitää tiukasti kiinni ja häntäkin heiluu koko ajan :))) Hienoa!!

Tänään käytin koirat Piiralla. Tai oikeastaan vain Viljo pääsi käsittelyyn (Toivo antoi paikkansa kaverikoiralla, joka tarvitsi käsittelyä kipeämmin). Viljo ei ikävä kyllä ollut missään loistokunnossa :( Se on vino ja sen oikean puolen lihakset ovat paljon suuremmat kuin vasemman. Lantion alue on kireä ja selkä myös köyristyy siitä kohtaa. Lisäksi lannerangan alueelle on kertynyt nestettä. Viljo antoi ihan hyvin käsitellä itseään, mutta pyöri, kieri  ja vahtoi asentoaan kokoajan, ja vastusti liikettä :( 

Piira oli sitä mieltä, ettei ainakaan agilitya kannata ottaa (pahimmillaan riskinä on halvaantuminen) ja muutenkin kannattaa olla hieman varovainen. Ohjeeksi tuli uitamista, ravauttamista, nivelvalmisteen syöttöä ja aina silloin tällöin B-vitamiinikuuri. Piira myös suositteli Viljolle Back-on-Track takkia.

Eipä taaskaan mitkään huippufiilikset. Tosi kurjaa. Pitää nyt vaan yrittää huoltaa ja toivoa, että Viljo tulee pysymään mahdollisimman hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään.