Pennunhakureissulta on kotiuduttu ja tässä tulee pikainen esittely uudesta tulokkaasta :) Pennun virallinen nimi on Agdallavallarnas Fly ja kutsumanimeksi vaihtui Metku (pennusta piti alkuperäisen suunnitelman mukaan tulla Tyyne, mutta nimi oli pakko vaihtaa sillä ei se kyllä tippaakaan näytä eikä tunnu tyyneltä..). Aivan hillittömän mainio pikku otus!!! Näyttää jättiläiskorvineen aivan gremlinsien Gizmolta ja luonteeltaan on hmm.. ihan täysi riiviö :P Tosi reipas, avoin, rohkea ja TOSITOSITOSI energinen. Kiitää vain menemään häntä kippuralla hirmuista vauhtia paikasta toiseen. Suhtautuminen ruokaan on suorastaan maanista (lähtee välittömästi kirmailemaan ympäriinsä ja pyörimään sellaista paskarinkiä haistaessaan ruuan ja tekee myös melkoisia harakiriyrityksiä nähdessään ruokasäkin:). Leikkimiseen suhtautuu aikalailla samalla tavalla kuin ruokaankin:)) On tosi sähäkkä, nopea ja käy leluun kiinni kuin sika limppuun. Omaa myös melkoisen taistelutahdon :)) Ainakin näin ensivaikutelman perusteella aivan loistava pentu. Pidän mielettömästi <3

Metkun kanssa on tarkoitus tulevaisuudessa paimennella ja agiliitää (ja jos oikein innostun, niin ehkä myös pikkiriikkisen tokoilla:P). Toivottavasti pentunen on lajivalinnoista kanssani samaa mieltä:)


Hillumista laivan kannella :)

YÄK! Tää panta kutittaa!!!

Jättikorvan söpöstelykuva <3

PPS. Treeniseuraa ja pentuleikkikavereita haetaan! Ensi viikolla sopii aamupäivästä ja sen jälkeen ihan koska vaan (kesäloma alkaa:))