Esineet on löydetty :) Kävin iltalenkillä lähimetsässäni ja samalla reissulla tuli tehtyä vuoden eka esineruututreeni. Tallailin ehkä 50m syvän ja 25m leveän ruudun loivaan rinteeseen. Kolme esinettä. Vasempaan takakulmaan pieni pehmolelu pässi, keskelle eteen lasten sandaali ja oikean sivurajan puoliväliin pienenpieni kukkaro. 

Toivo

Aloitus vasemmasta etukulmasta. Toivo-setä eteni suoraan noin 10 metriä, sai vainun sandaalista ja kaarsi oikealle. Sandaalin palautuksen jälkeen uusintalähetys samasta paikkaa ja nyt eteni (hieman kyllä mutkitellen) vasempaan takakulmaan. Palautus hirmuista kyytiä suoraan risukon läpi ja voi kuinka ohjaajaa hirvitti :( Kolmatta esinettä joutui haeskelemaan hiukan pitempään. Suoraan etenemisestä ei puhettakaan, vaan vähän siellä täällä seikkaili Toivo-setä. Työskenteli kuitenkin hyvin koko ajan, joten en puuttunut. Taisi kerran tulla takaisinpäin ja haravoida hetkisen etualuetta, ennenkuin singahti alueen oikeaa reunaa pitkin esineelle?

Metku

En oikein muista mille mallille Metkun esineruutu jäi viime syksynä? Otinkohan ollenkaan valmista ruutua useammalla esineellä?? No, nyt joka tapauksessa samat kolme esinettä ja samat paikat kuin Toivollekin :) Ensimmäisellä lähetyksellä Metku oli vähän ihmeissään. Eteni pari metriä ja pyörähti ympäri. Kun en puhunut mitään lähti jatkamaan ja samatien saikin hajun sandaalista. Palautus vauhdilla :) Hyvästä työstä palkaksi lihapullaa ja sandaalin vetoa. Epäilin mahtaako vetoleikkien jälkeen enää lähteä uudelleen etsimään, mutta mitä vielä! Hyvin lähti ja eteni nopeasti takarajalle, josta bongasi samantien toisen esineen!! Palautus taas vauhdikkaasti. Koska toinen esine löytyi niin hyvin päätin yrittää vielä kolmatta :P Lähti jälleen matkaan hyvin, mutta harmillisesti kaarsi vasemmalle juuri ennen esinettä eikä saanut siitä hajua :( Etsiskeli sitten vähän aikaa takarajan tuntumassa. Kun tämä ei tuottanut tulosta laajensi hakua keskemmälle aluetta ja sitten, jo tosi kaukaa sai hajun esineestä. Hienosti jaksoi tarkentaa ja esineen paikallistettuaan palautti taas vauhdilla. Oikein hyvä :))

Viljo

Viljo ei ole enää tänään ontunut (mikähän ihme se eilinen oli?), joten uskaltauduin silläkin ottamaan kaksi esinettä. Sandaali lähelle ja pässi vasempaan takakulmaan. Viljo oli hyvä!! Lähetys vasemmasta etukulmasta. Lähti vauhdilla, liinat kiinni ja kurvaus sandaalille :) Toisella lähetyksellä suoraan takakulmaan ja vauhdilla esineen kanssa takaisin. Eipä ois yhtään paremmin voinut mennä :))

Ai niin, vuoden eka punkki irrotettu Metkun poskesta :( HYI ja YÖK!! Ei muuta kuin kipinkapin taas apteekkiin myrkkyjä hakemaan :((