Paikkana Pirkkahallin hiekkakentät ja A) olin taas myöhässä... B) mun kaikki lelut sun muut tarvikkeet jäi kotiin.. Kati onneksi ystävällisesti lainasi narupalloa, joten päästiin treenailemaan. Iso kiitos :)

Toivo aloitti ja Toivolle tälläkin kertaa vain pikkutreeni (koskahan sitä uskaltaisi taas kunnolla treenata?). Aloitin luoksetulolla. Vauhti ehkä tavallista hitaampi, törmäsi ja perusasentoon siirtyminen vajaa. Huokaus :( Tätä sitten hinkattiin ja perusasentoon siirtymissä pyörin hieman paikallani, jolloin Toivo joutui ylityöskentelemään. Tällä tapaa ihan ok. Seuraamista pallo kainalossa ja edelleen kivasti :) Asento ehkä vähän istuva, mutta korjaantuu varmasti kun pääsen taas ottamaan pidempää pätkää. Yksi ruutu, vähän luoksetulon pysähdyksiä ja kaukoja. Siinä se.

Viljo aloitti luoksetulolla. Hyvä maltti ja vauhtikin ihan ok. Perusasento hitusen vajaa, mikä johtuu tämän hetkisestä palkkaustavasta (Viljo kiertää selän takaa oikealle puolelleni). Pitäis ehkä kuitenkin harkita, josko vaikka tekis jotain muutoksia kyseiseen palkkaustapaan :P Sitten noutoa veli Inton kapulalla. Tein taas malttamisharjoituksia, joissa Kati poisti kapulan Viljon varastaessa. Toimii edelleen älyhyvin :) Ensimmäisellä kerralla Viljo lähti ennenaikojaan, mutta tämän jälkeen istui sivulla kuin tatti :))

Merkki + ruutu pari kertaa. Ei valittamista :D Ekalla merkillemenolla tosin haukkasi maata sen verran pahannäköisesti, että ihme ettei hampaat katkenneet... Liikkeestä istumisia ja maahanmenoja tein myös. Taisivatpa nekin olla vallanmainioita. Itse en ainakaan mitään ihmeellistä huomannut, eikä Katikaan muistaakseni huomauttanut mistään!? Ai-niin, yhden kerran taisi jäädä istumisessa seisomaan. Kokeilin myös luoksetulon maahanmenoja ja seisomisia. Maahanmenoissa liikuin aluksi vähän poispäin ja hienosti Viljo syöksyi maahan :) JES!! Alkaa jo näyttää yhtä hienolta kuin Toivon maahanmenot :DDD Seisomisia otin merkin kautta ja namilla palkaten. Nämäkin tänään loistavia ja tekniikka just sellainen kuin haluankin :DD Lopuksi vielä tunnaria. Kapuloita paljon ja namikasa jälleen kapuloiden oikealla puolella. Kerran Viljo riistäytyi ennen aikojaan syömään namit, mutta muuten tosi hyvin. Edelleenkin mua suuresti ihmetyttää, miten vauhti-Viljo voi olla niiiiiin rauhallinen ja keskittyä niiiiin hienosti haistelemaan :)))

Suorastaan ihmeellisen hyvät treenit tänään sir Williamilta (Toivo sensijaan olisi voinut hieman petrata :P)!!!

Loppuun vielä pari äitin jäällä ottamaa koirakuvaa