Siiri inhoaa/pelkää edelleen uutta ystäväänsä :( Sähisee, räkii, mäkättää ja juoksee karkuun. Murisee minullekin, kun haistaa toisen kissan ja lähinnä vain piilottelee verhon takana. Raukka :( Toivottavasti alkujärkytys menee nopeasti ohi.

Sauli ei Siirin sähinöistä paljoa perusta. Ihan lähelle ei tietenkään mene kun toinen niin sähisee, mutta ei myöskään tunnu sitä pelkäävän. Lähinnä vain keskittyy omiin leikeihinsä, juoksentelee ja kiipeilee ympäriinsä. Mikään Siirin tasoinen atleetti ei Sauli kyllä vielä ole ;o) Ennemminkin sellainen hellyyttävä ja vähän kömpelökin karvapallo. Kehrää paljon, tykkää olla sylissä ja ainoa ääni mitä Saulista lähtee on sellainen pienenpieni miu :))

"Enhän minä mitenkään voi olla paha ja pelottava?"

Tänään ei ole IKEA rottakaan saanut Siiriltä kyytiä :( Normaalistihan meno on suurinpiirtein tämännäköistä ja sitä kestää useampi tunti putkeen...

Saalis on havaittu. SUURI saalistaja valmistautuu hyökkäykseen.

"Apua!! Jumankekka sehän tarttui mun häntään!"

Pantterimaisen nopea ja notkea väistöliike..

..ja niin osat vaihtuvat. "Ähäkutti, et varmana pääse karkuun!!"

"Ahmaisen tän herkullisen rotan kitusiini!"

Keli on ollut mahtava! Heti aamusta lähdin koirien kanssa lenkille ja iltapäivästä saatiin jälleen vieraita, kun ystäväni Miia tuli käymään. Miian mukana maaseudunelämää saapui ihmettelemään myös mummokoira Rica. Olipas mukavaa nähdä piiiitkästä aikaa! Kiva kun kävitte!!

Maailman paras Toivo-setä <3

Kaikkien jästipäiden kruunaamaton kuningatar, joka tottelee (jos tottelee..) nimeä Metku

Sir William kiitää hangella..

..kuten Toivokin..

..ja Metku :)

Elämä on ihanaa <3

<3 Oma koti kullan kallis <3

Tässä poseeraa mummokoira Rica

Ricaa taitaa kyläily jo vähän kyllästyttää :)

Mia ja Metku

Koirien yhteisposeeraus