Aamulla lähdin tekemään Viljolle pari pientä jälkeä :) Puolikaaren muotoisia, pituutta molemmilla n. 50m ja ikää ei paljon yhtään (en koskaan jaksa odotella jälkien vanhenemista;) Jälkien päässä jälleen odottamassa namirasia.

Viljo meni tosi hyvin :) Sillä on ihan hirmuinen into ja myös vauhti.. Joudunkin jarruttamaan jo nyt aikalailla. Se ei onneksi Viljoa haittaa, vaan se pyrkii vaan suuremmalla innolla eteenpäin :)) Ensimmäinen jälki oli lähes täydellinen suoritus. Toinen jälki meni vähän kosteammassa maaperässä, joten siinä Viljo jonkun verran seilasi (haju leviää märässä maassa laajemmalle). Toisella jäljellä Viljo myös yhdessä kohtaa hukkasi jäljen, mutta löysi sen nopeasti uudelleen. Superpätevä poika :))

Selvästi huomaa jo nyt, että Viljolla on luonnostaan ihan erilainen jäljestytapa kuin Toivolla. Toivohan on ollut pienestä asti kuin juna. Se etenee suht rauhallisesti (reipasta kävelyvauhtia) ja tosi tarkasti. Ja koska Toivo ei turhia hötkyile, niin se ei myöskään pahemmin väsy jäljestäessään. Ainoastaan ihan tosi kuumalla säällä se se saattaa pitempien jälkien jälkeen läähättää. Viljosta sensijaan tulee melko varmasti paljon eteenpäin pyrkivämpi (täytyy varmaan ostaa kunnon hanskat, ettei jälkiliina polta käsiä:) ja muutenkin vauhdikkaampi jäljestäjä. Mutta onhan se perusluonteeltaankin ihan erityyppinen koira kuin Toivo-mansikki :))

Loppupäivä sitten otettiin rennosti ja oleiltiin pihassa. Samalla napsin koirista muutaman kuvan :)

Toivo ja sika :)
566385.jpg

Iiiiihana possu
566390.jpg

Taistelu possusta
566799.jpg

Perhepotretti
566383.jpg

Toivo ja Siru
566393.jpg

Toivo ja Viljo
566395.jpg

Toivolta alkaa huumori loppua..
566367.jpg

Ihqu Viljo <3
566403.jpg