Pirkkahallin takakentillä treenailimme tänäänkin kera Sarin, Tanjan ja vesikoirien. Pakkasta ei ollut kuin pari astetta, mutta silti tuntui jäätävän kylmältä ja lisäksi suurin osa kentästä oli peilijäässä :( Onneksi löydettiin kuitenkin pieni nurkkaus, missä pystyi turvallisesti treenaamaan :)

Toivo aloitti. Otin eteentuloja kaikista mahdollisista kulmista. Hienosti osaa Toivo-setä hakeutua oikeaan kohtaan :) Sitten sivulle siirtymisiä sekä pyörimistekniikalla että ilman. Aika ok. Olisko ehkä yks jäänyt vajaaksi!? Seuraamista otin myös ja se on edelleenkin hyvää. Seuraamispätkät ovat tosin vieläkin aika lyhyitä, mutta parempi malttaa nyt tehdä huolella kuin kiirehtiä :) Lopuksi otin vielä noutokapulan pitämistä ja otteen irroitusta. Toivon silmät suurinpiirtein pullahtivat pihalle kun se näki kapulan ja se myös herkästi horaisi kapulan liian syvälle kitaansa. Pienten huomautusten jälkeen otti vähän nätimmin, mutta ei sitten tahtonutkaan irrottaa.. Lelukin oli näkyvillä ja palkkasin heti kun veti suunsa irti kapulasta, mutta siltikin irrotukset hieman nihkeitä. Pitää varmaan ottaa tehotreeniin.

Viljo aloitti noudoilla ja malttia kasvatettiin jälleen :) Nyt ei mennyt enää lainkaan lankaan, vaan istui rauhassa sivulla lupaa odottaen. Sari huuteli myös jokusen kerran hämykäskyjä ja näissä erehtyi ensimmäisellä kerralla nousemaan ylös. Tajusi kyllä heti oman virheensä ja senjälkeen ei enää reagoinut liikkeenohjaajan huuteluihin :) Ruudussa otin paikanhakua eri suunnista ja näitä voisi kyllä tehdä enemmän. Takaa osasi tulla ihan kivasti keskelle, mutta kun jätin ruudun sivuun ja palasin itse lähetyspisteeseen, niin eteni takareunaa pitkin. Löysi kyllä oikean kohdan, mutta saisi mielestäni tehdä hieman toisella tapaa..

Seuraamista otin naksulla. Olen tehnyt tätä nyt jonkin verran kotona ja suurimpana tavoitteena on tällä hetkellä se, että Viljo ei pomppisi niin paljoa naksun jälkeen.. Seuraa muuten aika ok, mutta heti kun naksautan ja alan kaivamaan palkkaa, niin alkaa kauhomaan hurjasti etujaloilla ja POMPPII. Olen odottanut, että rauhoittuu ja palkannut vasta kun kaikki jalat ovat maassa, mutta ei ole vissiin vielä oikein sisäistänyt ideaa..  Liikkeestä maahanmenoja ja seuraamisia seuraavaksi. Maahanmenot tosi hyviä ja kivasti myös malttaa odottaa vapautuskäskyä :) Tosin kuumenee edelleen melkoisesti siitä vapaa-käskystä.. Istumisetkin nopeita ja hyviä, mutta jostain syystä mukaan tuli taas yksi seisominen!?

Kaukoja otin läheltä ja palkkasin melkein kaikki asennonvaihdot. Nopeita ja hyviä :) Ainoastaan se m-s vaihto ei edelleenkään ole teknisesti ihan sellainen kuin haluaisin.

Lopuksi tunnaria. Tehtiin nyt niin, että avustajana toiminut Sari tallasi reippaasti namikasan päälle heti kun Viljo lähti viilettämään omin luvin. Ekalla toistolla ilmeisesti epäili jotain, sillä ei ihme kyllä varastanut :) Toisella kertaa lähti kuin raketti, samantien kun käännyin ympäri. Eikä näyttänyt edes häiriintyvän namikasan päällä olevasta jalasta, vaan yritti sitkeästi onkia ja kaivella nameja sivusta.. Kolmas toisto tosi hyvä ja nenätyö kaikilla kerroilla erinomaista :)) Eiköhän tämäkin tästä lähde sujumaan :D

Tokoilujen jälkeen vielä porukalla metsälenkille. Kivaa oli :))

Lopuksi vielä TVA onnittelut Viljon veljelle Zicille :) Hienoa työtä olet kyllä Tarja tehnyt!!! Perässä tullaan (ehkä, joskus, kenties) :P