Toivosta on tullut jonkin verran kyselyitä, joten laitan tännekin pari linkkiä vanhoihin treeni ym. videoihin :) Teknisesti ei aina ihan virheetöntä menoa, mutta niistä välittyy mielestäni kuitenkin hyvin se millainen Toivo on.

Toivo hilluu. Leikkimistä ja jotain pikkujuttuja kotona :)

Talvi tokoa. Luoksetuloa (luoksetulon stoppi s-a-i-r-a-a-n-huono (ja palkkaankin vielä:)), ruutua, noutoa, kaukoja, seuraamista, jne.

NOM tottis. Tämä linkki vie PetTV:n arkistoon. Meidän viime vuoden NOM-tottis tulee sieltä kyllä kunhan jaksaa tarpeeksi pitkään katsella.. :)

Loppuun pitää vielä laittaa yksi Viljon tottislinkki. Koska sir William vaan on niin ihku <3

Pitäis ehdottomasti taas aktivoitua treenien videoimisen suhteen!! Sais taas vähän suhteellisuudentajua tähänkin hommaan :P Mulla nousee helposti rima hieman turhankin korkealle ja ajaudun herkästi negatiivisuuden kierteeseen (mikään ei riitä, aina on vaan pelkkiä ongelmia ja koiratkin on ihan lahnoja:) Mutta sitten kun noita vanhoja videoita katselee, niin tajuaa ettei asiat ehkä niin huonosti olekaan ;) Koirat on iloisia, tekevät vauhdikkaasti ja hauskaakin näyttää kaikilla olevan. Mitä muuta sitä vois edes toivoa? :))