Tammikuun toisena viikonloppuna suuntasin auton nokan kohti Niinisaloa. Tarkoituksena oli viettää tehotreeniviikonloppu TSE:n pienryhmämme kanssa (menossa mukana ryhmäläistemme lisäksi myös poliisikoira Urho ohjaajansa Markon kanssa).

Saavuin paikanpäälle perjantai-iltana vähän ennen kahdeksaa ja pikaisen tavaroiden huoneeseen raahauksen jälkeen ei muuta kuin pihalle ja treenaamaan :) Pakkasta oli aika mukavasti, joten päätimme tehdä majapaikkamme lähistöllä vain pikkutreenejä ja antaa koirien odotella vuoroaan sisällä lämpimässä :) Viljo ja Toivo pääsivät molemmat etsimään yhden järvenranta pöheikköön piiloutuneen maalimiehen ja molemmat suoriutuivat tehtävästään oikein hyvin :))

Lauantai aamuna pakkasta oli edelleen n. parikymmentä astetta, mutta onneksi se ei meitä haitannut. Ajelimme nimittäin Kankaanpäähän treenailemaan paikalliselle paloasemalle :) Henkilökunta oli rentoa ja mukavaa ja saimmekin opasteltun paloasemakierroksen lisäksi kuulla paljon myös palomiesten työstä. Koirien häkeillekin löytyi tilaa paloaseman hallista, joten kylmästä ei kenenkään tarvinnut kärsiä :))

Viljo vauhdissa :)

Hmm. Tänne tulee jostain hajua!!

Viljo pöydällä :-/

Haju on. Mutta mistä ihmeestä se tulee??

Olisiko se tässä komerossa?

Loppuposeeraus paloauton nokassa.

Toivon vuoro. Toivohan ei treeniryhmämme normaalisti kuulu, mutta tänä viikonloppuna sekin pääsi hieman verestämään vanhoja muistoja :)

Haisee, haisee! Toivo tutkimassa palomiesten työvaatelokeroita.

Tämä piilo oli aivan käsittämättömän vaikea kaikille koirille. Huomaatteko muuten missä maalimies on?  :) Toivokin pisti päänsä useamman kerran maalimiehen jalkojen edessä oleviin saappaisiin, mutta ei siltikään havainnut maalimiestä :))

Missä ihmeessä se voi olla?

Löytyisikö tästä lokerosta??

Toivo poseeraa :)

Sunnuntaina pakkanen oli lauhtunut sen verran, että päästiin metsään :) Lunta oli kiitettävästi ja hangessa kahlatessa tuli HIKI!! 

Toivo pääsi mukaan aluetta tallaamaan ja piiloja katsomaan :)

Treenipaikkana meillä oli sorakuoppa, jossa oli kaikennäköisiä armeijan harjoituksissaan käyttämiä rakennelmia.

Toivo-setä kiitää hangessa

Mitä nyt tehdään?

Jii-haa!!

Viljo odottaa lähtölupaa.

Vauhti-Viljo

Toivon vuoro.

Jossain täällä se on.

Maalimies on paikannettu :)

Palkkaa odotellessa :)

Vihdoinkin!! Tippuukohan se tuolta tornista, jos oikein kovasti kiskon?

Ihanaa!!

Treenit ohi!