Lauantaina tokoiltiin Tesomalla kera Katin, Emman ja Lotan.

Toivo aloitti jälleen kerran luoksetulolla. Pari kertaa ensin niin, että Kati palkkasi seisomisen. Suht ok, mutta nopeamminkin kyllä pystyisi pysähtymään.. Paranee toistoilla, mutta ensimmäinen on pääsääntöisesti aina huono :( Ajattelinkin, että alan taas kieltämään + palauttamaan käskynantokohtaan, jos valuu. Pelkällä palkalla kun en valitettavasti taida Toivolle tarpeeksi hyviä stoppeja saada (eikä kisoissakaan ole kuin se yksi yritys..). Otin myös yhden kokonaisen luoksetulon. Tämä hyvä, mutta viimeisen pätkän tuli ihmeellisesti tosi matalana. Kyttäsi ilmeisesti palkkaa!?

Ruutu kahdessa osassa. Merkillemeno loistava ja ruutuunkin hyvää vauhtia. Tästä palkka. Sitten vielä erikseen loppuosa Katin käskyttäessä ja huudellessa ylimääräisiäkin käskyjä. Hyvin :)

Ohjatussa aluksi kisamainen lähetys ja pallo yllärinä merkin takana :) Sitten vapaamuotoinen lähetys merkille ja vasemman puolen haku. Lopuksi vielä kisamainen lähetys + oikeanpuolen haku ja palkka vauhdista. Muuten ok, mutta merkillä jää herkästi hieman vinoon. Pitäisi olla tässäkin aina skarppina, eikä hyväksyä tälläisiä.

Kaukot Katin ja Emman keskellä Katin käskyttäessä ja heilutellessa. Ei liikkunut yhtään ja kaikki vaihdot onnistuivat, mutta tuntui tosi jähmeältä. Tämäntyyppisiä harjoituksia voisi tehdä enemmänkin pitkillä käskynväleillä!

Seuraamisessa pikkupätkiä liikkeenohjauksella. Palkka edelleen kainalosta. Ok.

Lopuksi vielä tunnari. Muuten kisamainen, mutta namikasa edelleen mukana kuvioissa. Teki aika kivasti. Vieläkin voisi kyllä olla rauhallisempi..

Sitten Viljo.

Aloitin rohkeasti ongelmilla eli luoksetuloilla. Eikä ollut nyt ollenkaan niin huono kuin pelkäsin :) Tuli hitaasti, mutta tuli jokatapauksessa. Otin sekä suoria, että pysäytyksiä. Jos pysähtyi huonosti, niin huomautin ja palautin takaisin. Olen ajatellut, että hinkkaan nyt hetkisen liikkeenomaisesti. Viljohan osaa tehdä aivan loistavasti kun teen leikinomaisesti tai otan osissa, mutta kokonainen liike tökkii jostain syystä ja pahasti :( Toivon, että tilanne muuttuu varmuuden myötä ja kun vain vaadin hyvää suoritusta + palkkaan superhyvin kun tekee oikein.

Hinkutuksen jälkeen muutama nouto. Malttoi hyvin odottaa lähtölupaa ja kapulanototkin siistejä. Palkka vauhdista.

Jääviä + seuraamista otin nameilla. Muutama istuminen epäonnistui jälleen, mutta muuten ihan ok. Seuraaminen suht tasaista, mutta painoi ja taisi taaskin olla hiukan liian edessä..

Parit kaukojen maasta istumaan nousut niin että palkka oli takana. Tämä toimii yllättävän hyvin Viljolla. Nousee tosi täpäkästi, eikä yhtään jähmety :)

Ohjattua otin yhdellä kapulalla, niin että Kati oli valmiina poistamaan kapulan, jos meinaa jättää merkin välistä. Meni hyvin, eikä sir William harkinnutkaan kapuloille singahtamista :) Palkkasin kerran merkillemenon ja sitten noudatin molemmat puolet. Palkka vauhdista. Tässäkin pitäisi varmaan välillä ottaa loppuunasti?

Lopuksi Viljollekin tunnari. Paljon vääriä, kisamatka ja namikasa. Tosi hienosti!! Menee lujaa, mutta haistelee rauhallisesti. Palautus edelleen hidas, mutta nyt tulee kuitenkin jo laukalla :))


Iltasella käväisin vielä hallilla ja siellä otin hyppynoutoa + muuta pientä.

Viljon hyppynouto on edelleen vaiheessa.. Pitäisi ehdottomasti saada tehtyä avustajan kanssa, sillä jos heitän vähänkin vinoon, niin jättää hypyn väliin.

Luoksetuloja otin putkileikin lomassa ja näissä ei mitään ongelmaa.. Pysähtyy kuin seinään ja tulee myös nopsasti sivulle. Toimisipa vain yhtä hyvin kokonaisenakin liikkeenä..

Metallinoutoakin kokeilin ja tämä on nyt oikeasti hyvä!! Viljo syöksyy kapulalle ja pystyy jopa pitämään sitä suussaan hyvällä otteella ja kilisyttämättä!! JEEE!!