Puolilta päivin käväistiin Hannan ja Veetin kanssa jäljestämässä. Hanna teki Toivolle n. 300m mittaisen jäljen kolmella kepillä ja jokusella kulmalla. Jälki vanheni ehkä vajaat puoltoista tuntia?

Toivo jäljesti rauhallisesti, syvällä nenällä ja tarkasti. Alussa pidin liinasta kiinni, mutta suurinpiirtein puolessa välissä päästin irti ja annoin mennä vapaana. Jäljestykseen tämä vaikuttaa ehkä pikkaisen, sillä mun mielestä Toivo on tarkempi silloin kun roikun liinan perässä. Eli pitäis varmaan jaksaa roikkua :P Kepit ei ois voinu Toivoo tänään paljon vähempää kiinnostaa :( Kahdesta ekasta meni aivan päältä yli :( Ensimmäisen kepin bongasin itse, mutta se nyt ei paljoa lohduta. Viimeisen kepin sentään nosti. Hmm. Hieno homma :( Onneks ei oo kisoja lähiaikoina tiedossa!

Jälkimetsästä sitten suoraan tottiskentälle, jossa mukaan porukkaan liittyivät vielä Kati ja Into.

Toivo aloitti luoksetulolla. Lujaa tulee, mutta ei tosiaankaan pysähdy :( Mulla oli jopa käytössä takapalkka ja siltikin vaan valuu :((

Ruutu oli vähintään yhtä huono. Toivolla ei ollut taaskaan yhtään mitään käsitystä oikeasta paikasta. Otin vähintään sata toistoa ja vaikka millä tavalla ja ei vaan onnistu :( Hienoa. Olis nyt voinu viikon verran kauemmin tämänkin liikkeen muistaa. Jos nyt jotain hyvää pitää sanoa, niin ainakin jaksaa juosta..

Seuraamista välissä ja tämä ihan suht ok. Pomppi jonkun verran, mutta paikka tosi hyvä :)

Lopuksi vielä toiset sata epäonnistunutta ruutuyritystä :( Pitäis kyllä joskus osata vaan luovuttaa ajoissa. Mä aina vaan hinkkaan, hinkkaan, hinkkaan ja hinkkaan, vaikkei hommassa olis enää mitään järkeä :( No, Toivolla ainakin oli kivaa. Sitä kun ei paljoo tunnu haittaavan onnistuuko homma vaiko ei...

Sitten Viljo.

Viljo aloitti jälleen ruudulla. Hmm, pitäisi varmaan joskus hieman vaihtaa järjestystä :) Suoraan leluun pitkältä matkalta ja läheltä paikanhakemista. Ihan ok.

Merkkiä samalla tavalla ja tämäkin hyvin.

Sitten jokunen luoksetulo Katin toimiessa kiinnipitäjänä. Lujaa tulee ja ei edelleenkään tajua jarruttaa ajoissa. Annoin muistutuskäskyn mielestäni ihan hyvissä ajoin, mutta ilmeisesti pitää muistuttaa vieläkin aikaisemmin...

Pari seisomista. Ei tällä kertaa aivan parhaita mahdollisia. Lisäksi varasti kerran lelulle..

Muutama edestä sivulle siirtyminen. Ihan ok. Sähäkämmin saisi kääntyä, mutta se varmaan paranee ajan kanssa.

Lopuksi seuraamista ja paljon. Aluksi pomppi taas hillittömästi. Sitten mun käskettiin kävellä vieläkin nopeampaa ja kas kummaa, seuraaminen parani :) Ei se nyt sentään miksikään loistavaksi muuttunut, mutta oli kuitenkin selkeästi parempaa :) Pitäis vaan aina olla joku mukana muistuttamassa siittä omasta liikkumisesta :))