Perjantai-iltana järkyttävän kylmässä säässä Takutien kentällä kera Hannan ja aussien sekä Tanjan ja vesikoirien.

Viljo teki aluksi ruutua. Yksi taas suorana leluun ja sen jälkeen stoppeja. Aika kivasti :) Pysähdyspaikka hyvä ja juoksuasentokin jo hieman parempi (ei enää ihan niin matala kyylä:)

Hyppyä kokeilin myös. Ekalla yrityksellä hyppäsi huonosti ja jäi nivustaan kiinni, kaataen koko esteen :( Uusinnalla ok. Kokeilin myös kapulan kanssa ja tämä mainiosti.

Hypyn jälkeen olin ajatellut ottaa seuraamista, mutta iski hillitön raekuuro ja Viljo pääsi hetkeksi autoon lepäämään..

Toisen kierroksen aloitin ohjatulla. Alkuun jälleen pallo merkin takana. Hyvin! Tämän jälkeen vauhdista merkille ja oikean puolen haku. Palkkasin vauhdista. Ei ongelmia.

Sitten sitä seuraamista. Seurauttelin taas pitkät pätkät ja taisi mennä suht hyvin :) Lopuksi vielä kertaalleen kaikki jäävät. Kaikki oikein ja tosi nopeita :) Seisomisessa kiersin muistaaksi neliön, istumisesta suorapalkka ja maahanmenon tein avoimen luokan tyyliin. Palkka vasta perusasentoon noususta.

En tiedä kuvittelenko vain, mutta tuntuu kuin Viljo olisi vähän jumissa!? On jotenkin jäykemmän oloinen ja ehkä hieman hitaampi kuin normaalisti?? No, Piiran aika on onneksi parin viikon päästä :)

Tänään kävin kouluttamassa collieta Takutien kentällä ja treenasin minitreenit Viljon kanssa koulutuksen jälkeen.

Alkuun muutama luoksetulo läheltä ja sitten ruudun kimppuun. Kokeilin tänäänkin stoppeja ja hienosti pelitti :)

Tasamaanoutojakin otin pitkästä aikaa. Näissä edelleen sitä ärsyttävää hidastelua palautusvaiheessa :( Päätin nyt, että otan taas jonkin aikaa sivulle asti. Viljoa kun ei vaan tunnu nopeuttavan se vauhdista palkkaaminen. Tai no, kiihtyyhän se vauhti siinä vaiheessa kun kaivan lelun esiin, mutta ennen sitä sillä ei ole kyllä mitään kiirettä.. Pikemminkin tuntuu, että monesti vauhti vaan hidastuu Viljon odottaessa + kytätessä lelua :( Tein nyt niin, että kehuin heti kun Viljo nappasi kapulan. Tällä tavalla vauhti (ainakin nyt tänään) suht ok. Kokeilin myös metskulla ja aika kivasti onnistui tämäkin.

Lopuksi vielä seuraamista, kaukoja ja jääviä. Ok. Siinä se tämän päivän treeni sitten olikin.

Sitten niihin huonompiin uutisiin. Toivolla on lääkärireissu edessä taas ensiviikolla :( Jalka ei ole valitettavasti vieläkään kunnolla parantunut :((( Mietin edelleen, että mihin veisin? Jotain isompaa vikaa siinä on kyllä pakko olla :(( Ei terve elukka nyt vaan voi koko ajan itseään teloa, vaan kyllä noihin ontumisiin täytyy jokin muu syy löytyä. Paska homma joka tapauksessa :(