Illalla korkattiin paimennuskausi. JEEE :) Keli ei valitettavasti ollut mikään paras mahdollinen (vettä tuli tasaisesti koko ajan välillä enemmän, välillä vähemmän). Uuhia oli käytössä neljä kappaletta ja aikas liikuvaisia olivat.. Viljo pääsi laitumelle kolmantena.

Viljo oli varsin pätevä :) Se tuntui paljon keskittyneemmältä kuin viime syksynä ja muutenkin meni huomattavasti paremmin. Tein kolme suht lyhyttä treenipätkää. Lyhyitä hakuja, peruskuljetusta, jne. Kaikki sujui mukavasti :) Viljo oli hyvällä asenteella matkassa, uskoi hyvin ja liikkui rauhallisesti. Flänkeissäkään ei ollut tänään mitään ongelmia. Mukavan pulleita :) Tosin olimme pienessä treeniaitauksessa, joten matkat eivät mitään huikaisevan pitkiä olleet..

Poispäinajon alkeitakin yritin ottaa joka kerta laitumelle tullessa, mutta tämä ei jostain syystä edelleenkään lähde sujumaan :( Viljo ei joko tajua ideaa ollenkaan tai sitten on vaan haluton koko hommaan. Nytkin se meni pieniä matkoja kohti lampaita ja tämän jälkeen koukkasi joka kerta luokseni. Viime syksynähän kokeiltiin samaa hommaa liinassa ja silloin siitä ei tullut yhtään mitään :( Viljo lopetti työskentelyn joka kerta kokonaan :(( No, pitää miettiä. Olisi kyllä kiva jos tähän jonkun kikkakolmosen keksisi. Luulisin, että Viljo on vain epävarma siitä mitä siltä oikein halutaan?