Hrrrr, kylläpä viime päivinä on ollut kylmä (ja vissiin vielä kylmempää on luvassa:( ). Mitään erikoista ei olla tehtykään, lähinnä ollaan vaan oltu ja möllötelty sisätiloissa :-/1290978814_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänä aamuna kaivoin videokameran kaapista ja kuvasin pätkän Metkun aamutreeniä. Todella hyödyllistä päästä pitkästä aikaa näkemään missä mennään!! Videokamera on armoton ja kaikki mahdolliset virheet kyllä näkyy! Hyvä niin. Eihän niitä muuten ole mahdollista korjata :)

Erityistreenin alle ainakin:

  • Kaukojen I-S-I. Olen testaillut tehdä pienellä esteellä, jotta Metku tajuaisi kunnolla nostella etujalkoja. I-S näyttää tällä tapaa suht hyvältä, mutta S-I ei. Pitäisi ehkä koittaa pienemmällä esteellä? Nyt liikuttaa aivan liikaa takajalkoja. Toinen vaihtoehto olisi puhtaasti sheipata takajalat pysymään paikoillaan. Pitää pohtia..
  • Nouto. Olen nyt palkannut kapulalla revittämällä. Tämä on parantanut otetta ja asennetta :) Irrotuksen olen palkannut lelulla ja tämä aiheuttaa ennakointia (Metku irrottaa liian aikaisin). Eteenistuminen on myös välillä aavistuksen vinoon.
  • Seuraaminen. Vähän turhan eläväistä ja kontakti ei pysy koko aikaa. Lisäksi vääntyy herkästi vinoon taakse.
  • Liikkeestä maahanmeno. Voisi olla nopeampi ja välillä menee lonkka-asentoon.