Aamulla Tesomalla Pian ja Tuplan kanssa.

Viljo:

 • Noutojuttuja taas alkuun. Hyvin ja lujaaaaa...
 • Luoksetulo liikkuroituna. Ekalla kertaa stoppi + takapalkka. Oli kaikinpuolin oikein hyvä :) Tosin tulee nyt aivan älyttömän lujaa ja jarrutusmatka venyy väkisinkin melkoiseksi.. Toinen kerta suoraan eteen asti. Hyvin tämäkin.
 • Ohjattu. Noudettavat kapulat merkin kanssa samassa linjassa. Alkukuviot kisamaisesti liikkurin kera, mutta "merkki"-käskyn sijaan palkkasana. Ei oikein onnistunut :( Viljo ei ollut näkevinäänkään lelua vaan yritti ampua merkille.  Kutsuin takaisin ja sitten leikki ihan ok. Tästä vauhdista irrotus ja lupa singahtaa merkille. Meni tosi hyvin ja vauhdilla :)) Haetutin vuoronperään molemmat puolet ja heti "nouda"-käskyn jälkeen lähdin juoksemaan karkuun. Kapulanotossa edelleen törkeä loikka, mutta nyt ei kaarrattanut vaan lähti heti pinkomaan perääni. Lupaavaa! Tää saattais jopa toimiakin? :))
 • Ruutu. Merkille meno ekalla kertaa kehnonpuoleinen, joten en päästänyt jatkamaan (aavistuksen jähmeä ja jätti vajaaksi). Uusinta tietysti ok ja tästä palkka. Ruudun veti törkeästi pitkäksi ja tästä ankaraa suullista paheksuntaa :(( Uusinnalla  ei sitten minkään sortin ongelmaa...  Kyllä se osaa kun vain haluaa ja malttaa!!
 • Tunnari. Paljon kapuloita ja jälleen pysäytyskäsky ennen kapuloita. Valui kuitenkin käskystä huolimatta kapuloiden taakse.. Seisoskeli hetkisen, sai mitä ilmeisemmin vainun omasta ja yritti aloittaa työskentelyn. Vaadin pysymään ja vasta luvalla sai poimia oman :) Työskenteli ja palautti oikein hyvin!!

Metku:

 • Noutoja alkuun Metkulaisenkin kanssa. Vauhtinouto karkuun juoksemisen kera ja tämän jälkeen yksi ihan kokonainen. Tässä nosteli pyllyä kapulanheiton jälkeen (pitäis ehkä treenata tätäkin ja palkata myös pysymisestä..). Nouto oikein hyvä! Ainoastaan pienen käsiavun + suullisen "sivulle"-käskyn annoin lopussa muistutukseksi. Tosi hienosti Metkulainen osaa jo kiepsahtaa kapulan kanssa sivulle :)
 • Merkin taisin ottaa pariin kertaan? Ei ongelmia ;) Sitten ruudun kimppuun. Ekalla kertaa ruudussa lelu (meni tottakai hyvin:) ja toisella kertaa lähetys tyhjään (tämäkin suht ok).
 • Seisomisia. Nami, pallo, nami, pallo??? En edelleenkään tiedä kumpi olisi parempi :-/ Ihan ok, mutta ei tosiaan lähelläkään täydellistä.
 • Seuraamista. Välillä ok ja välillä valuu eteen. Asentokin aika matala. Äh. Kyllä tässäkin riittää älyttömästi tekemistä.
 • Jonkin sortin liikkeestä maahanmeno. Hyvä ja nopea!! Kävin myös tuuppaamassa kevyesti lonkasta kun oli makuulla. Piti hyvin vastaan eikä meinannutkaan lössähtää lonkalle. Hyvähyvä :))
 • Kaukoja. Äh ja höh :( Nääkin vaatii ilmeisesti taas kotitreeniä.

Illalla sama paikka ja nyt treeniseurana Sari, Mari ja vesikoirat. Aika vammatreenit oli :(

Viljo:

 • Sir William aloitti ja lopetti noudolla :( Ensin 650 g kapulalla yksi heitto + kapulantuonti eteen. Tässä mitä ilmeisemmin katkes se hammas :(( En kuullut itse (peruuttelin kapulanheiton jälkeen), mutta kuului kuulemma melkoinen pamaus kun iski kiinni kapulaan :( Palautus jokatapauksessa kaikinpuolin tosi hyvä!! Tämän jälkeen pelkkä palautus pakoonjuoksuna. Oikein hyvin. Palkkasin narulelulla ja sitäkin repi ihan normaalisti! Vasta tämän jälkeen huomasin verta kapulassa. Ajattelin ensin, että on varmaan purrut kieleensä tms., mutta suuhun kurkistus paljasti toisen alakulmurin puuttuvan :( Helvetti :(((
 • Lekuriin jonotellessani Viljo temppuili vielä kaukoja, tarjoili eteentuloja ja söi lihapullia (suussa oli sen verran paljon hiekkaa ja verta, ettei hampaan kuntoa pystynyt kunnolla heti edes näkemään :( ). Viljo ei tuntunut olevan tapahtuneesta millänsäkään, ihmetteli vain miksei enempää tehdä. Raukka :(( Lihapullien + syljen putsattua suuta hammasvammakin näki sitten paremmin :((

Metku:

 • Metku teki noutoa PIKKU kapulalla. Yksi vauhtinouto ja tämän jälkeen läheltä sivulletuloja kapulan kanssa. Alkuun jätti vajaaksi, mutta kun keksin laittaa ylityöskentelemään (väistin alta pois), niin johan alkoi toimia :))
 • Luoksetulo. Pari hämykääntymistä matkalla, lelun heiluttelua, olankohautuksia, jne. Ei meinannutkaan mennä halpaan :) Ekalla kertaa palkkasin vauhdista ja toisella kertaa otin sivulle asti. Molemmat kaikinpuolin loistavia :))
 • Merkki + ruutu. Merkki hyvä, mutta ruudun kanssa säätämistä. Ei oikein osaa oikeaa paikkaa, vaan tarjoilee merkkejä :-/ Pitäisköhän koittaa lätkällä?
 • Seisomista. Joopa joo. Samaa tasoa kuin aamullakin.
 • Pari kaukokäskyä pallolla. Nämä itseasiassa aika hyviä!! Hmm.
 • Tunnaria tai oikeastaan oman piilotusta. Tässä vaiheessa kentälle tuli jalkkiksenpelaaja ja se oli kyllä paha!! Joka kerta kun palloon potkastiin, niin Metku lähti :) Ekalla kertaa ei meinannut muistaa edes etsiä koko kapulaa, kun pallo niin kiinnosti.. Toisella kertaa työskenteli hyvin, mutta kun annoin hyvästä työstä palkaksi tennispallon niin Metku ilme oli ihan: "Ei hitto kuinka pieni pallo."  :-D