.. tää Minttu nimittäin :) Ollaan treenailtu edelleen perusasentoa, seuraamista ja noutoa. Perusasentoon Minttu osaa hakeutua tosi hyvin ja seuraaminenkin näyttää jo ihan seuraamiselta :) Kontakti on hieno ja paikka samaten! Vasemmalle käännöksissä joskus vielä pomppaa, mutta pääsääntöisesti kääntyy oikein hyvin. Kestoa en ole treenannut  oikeastaan yhtään, ainoastaan lyhyitä pätkiä ja käännöksiä (tällä hetkellä Minttu seuraa virheettömästi suurinpiirtein 1-10 askelta). Noudonkin kanssa ollaan edistytty :) Minttu osaa nyt ottaa kapulan, pitää sitä nätisti ja pieniä pätkiä liikkuakin se suussa. Saattaa kuitenkin olla, että ihan keskiviikoksi noutoliike ei valmistu :P No, saa äiti sitten jatkaa siitä mihin jäädään :) Mintun kanssa on kyllä oikein kiva tehdä. Se on tosi innokas tekemään ja muutenkin sellainen symppis. Se innostuu kamalasti jo pelkästään kehuista ja kaikesta muustakin sosiaalisesta hyväksynnästä. Uskoisin, että siitä saisi oikein kivan kisakaverin tokoon (kun vaan joku jaksaisi sitä ahkerasti treenata:P)

Tänään käväisin hallilla tokoilemassa.

Toivo:

 • Idari. Tein jälleen istumiseen asti. Sairaan hyvä!!! Istuminen supernopea ja varma. JEEE!!
 • Luoksetulo. Takapalkalla yksi stoppi. Oikein hyvä.
 • Hyppynouto. Kapula kieri aivan vinoon ja Toivo joutui tekemään melkoiset kurvit takaisinpäin tullessaan. Ei kuitenkaan aiheuttanut ongelmia.
 • Seuraaminen. Yritin jälleen poistaa sitä ärsyttävää välipomppua. Kokeilin ensin muuttaa askellustani, mutta tällä ei tuntunut olevan juurikaan merkitystä. Toivo tekee säännöllisin väliajoin pompun kävelen sitten hitaasti tai nopeasti,  pitkällä tai lyhyellä askeleella. Höh :( Siirryin sitten kieltämään kun pomppaa ja ehkä vähän parani!? Lopussa pari lyhyttä pätkää jo tosi hyvin.
 • Merkkipelleilyä useammallakin eri tavalla. Kaikki hienosti!! Hyvin on Toivo-sedällä merkillemeno hallussa :)
 • Tunnari. Tämä oli hyvä! Vauhtia aikalailla sekä mennessä että tullessa, mutta haisteluosuus kuitenkin rauhallinen.

Viljo:

 • Sir William on vaihtanut jonkun megaturbovaihteen päälle... Onhan se aikaisemminkin ollut aika virtaisa, nopea ja innokas, mutta nyt se on kyllä jo vähän liiankin.. Treenasin sillä eilen illalla sisällä eteentuloja sekä kapulalla että ilman ja se oli aivan mahdoton.. Teki kyllä virheettömästi mutta WOW mikä vauhti. Kapulan kanssa ei ole koskaan tullut noin nopeasti ja hyvin!! Suorastaan syöksyi :) Tosin kehun + palkan jälkeen meinasi sitten lähestulkoon revetä liitoksistaan, joten viretilaan pitää ehkä kiinnittää tarkemmin huomiota ..
 • Idari. Istumiseen asti kuten Toivonkin kanssa. Seuraamisen aloituksessa lähti keulimaan lähestulkoon takajaloillaan pomppien, joten keskeytin ja aloitin alusta.. Nyt oli hiukka tasaisempi ja päästiin tekemään asennotkin. Seisominen tosi hyvä ja nopea, mutta kääntyi taas aavistuksen kun kävelin vastakkaista sivua (pitää muistaa treenata tätä seuraavissa treeneissä!). Istuminen loistava!!
 • Luoksetulo. Juoksutin kerran jalkojen välistä. Ei ongelmia :)
 • Hyppynouto. Tosi hyvä!
 • Merkkiä kera pallon heiton. Tää on Viljon mielestä sikasiistiä :) Se singahtaa kuin pieni ohjus merkille. Malttaa kuitenkin aina odottaa lupaa iskeytyä palloon (välillä olen jopa heittänyt pallon samaan aikaan kun lähetän merkille). Tässä meillä on ollut käytössä sellainen keskikokoinen pehmeähkö pallo, mikä saa Viljon ihan hurjaksi :)
 • Seuraaminen. Aika innokasta :) Yritti lähteä myös edistämään, joten tein paljon nopeita pysähdyksiä.
 • Tunnari. Ensin haistelutreeni ilman omaa kapulaa. Vähän turhan vauhdikasta menoa.. Ei nytkään nostellut, mutta käytti suuta useammankin väärän ympärillä. prkl. Varsinainen tunnari parempi ja tuli myös hienosti eteen luovuttamaan kapulaa :)