Tänään käytiin kisailemassa Lempäälässä. Kisapaikkana oli Tamskin uusi hieno mattopohjainen halli (mua jännitti etukäteen matolla kisaaminen hirmuisesti. Pelkäsin alustan olevan liukas ja Toivon telovan itsensä). Tuomarina kokeessa toimi Riitta Räsänen ja lisäksi kisassa oli mukana myös tuomariharjoittelija (mikä puolestaan tarkoitti sitä että liikkeiden väliin tuli normaalia enemmän odottelua). Arvostelu oli mielestäni suht tiukkaa. 

Mukana matkassa ei tällä kertaa ollut super-Toivo vaan pelkkä Toivo :P 

Paikalla istuminen 10 :)

Paikalla makuu 10. Oikein hyvä alku ja loppu. Ei ollut edes vaihtanut lonkalle :)

Liikkeet tehtiin kahdessa osassa. Ensimmäisessä osassa: ruutu, idari, seuraaminen ja tunnari. Toivo oli hmm.. hieman ylivireinen :) 

Ruutu 9. Vingahti matkaan lähtiessään. Teki kuulemma myös melkoista banaania ruudusta sivulle tullessaan..

Idari 8. Idarin ensimmäisen kulman merkki oli sama kuin ruutuun lähetyksessä. Liikkuri mokasi alkukäskytyksen ja sen sijaan että olisi käskenyt meidät liikkeelle karjaisikin: "Käsky". Tunsin kuinka Toivo virittäytyi sivulla kuin jousi ja valmistautui singahtamaan merkille.. Annoin varsin reippaan seuraamiskäskyn ja Toivo lähti onneksi matkaan. Tosin pienen äänitehosteen kera ja hirmuisesti keulien. Seisomiseen asti seuraaminen oli a-i-v-a-n kamalaa :( Asennot ok, mutta seisomisesta mukaanlähtöä Toivo aavistuksen ennakoi. Itse kävelin kulmat jotenkin hassusti.

Seuraaminen 6. Tää oli aivan järkkyä. Ei varmaan ikinä ole ollut yhtä huonoa :( Alku lähti suurinpiirtein samaa rataa kuin idarissa, keskivaiheilla vähän tasoittui ja juoksuosuudella repes taas ihan ruokottomaks. Olis pitänyt olla fiksu ja reilusti vaan korjata.. 

Tunnari 8. Vingahti lähdössä :( Oma oli kolmas vasemmalta ja Toivo nappasi sen varmanoloisesti heti kohdalle osuessaan. Palautuksessa pieni banaani ja lisäks Toivo puri (taas) voimakkaasti kiinni kapulaan paria metriä ennen mua.

Toinen osuus: luoksetulo, ohjattu, kaukot, hyppynouto. Tämä osuus oli vireen puolesta huomattavasti parempi :) 

Luoksetulo 8. Tätä liikettä pelkäsin eniten.. Matto oli märistä kohdista hirmu liukas ja muualta taas turhankin pitävä. Toivo lähti lujaa ja löi seisomisessa liinat kiinni. Ei kuitenkaan pystynyt pysähtymään normaalisti, vaan otti perään pari teputusaskelta. Maahanmenokaan ei alustasta johtuen ollut yhtä hyvä kuin normaalisti :( Teki tässäkin banaania ja eteenistuminen taisi olla aavistuksen vino.

Ohjattu 9. Hyvä merkki, hyvä nouto mutta palautuksessa jälleen banaania. Luovutusasento liian tiivis.

Kaukot 9,5. I-S vaihto jähmeä ja ei siirtänyt kunnolla toista etujalkaa. Muut muistaakseni hyvin :) Paransi selvästi loppua kohden :D

Hyppynouto 8. Heittopaikka tuntui olevan tosi lähellä estettä.. Kapula pomppi tosi vinoon vasemmalle ja sanoin sen nähdessäni muistaakseni "oho" :) Toivo teki kuitenkin hyvän noudon. Takaisinpäin hypätessään tuli vähän syliin.

Pisteitä yhteensä 273 ja ykköstulos :) Kiva oli kisata, vaikka kaikki ei mennytkään aivan nappiin! Mulla on Toivon kanssa nykyään jotenkin paljon rennompi asenne kisaamiseen ja pystyn paremmin nauttimaan suorituksesta :)) 

Nyt pitää sitten miettiä miten treenata jatkossa? Kokonaisuuksia ja enemmän kisanomaista treeniä on varmasti pakko ottaa. Tällä hetkellä Toivo näyttää virittäytyvän vähän turhankin hyvin kisatunnelmaan.. :) Lisäksi pitää ottaa tehotreeniin liikkeidenloput. Vinot ja liian tiiviit eteenistumiset, vino perusasento, jne. Perusasioita, joiden puutteet aiheuttavat meille varmaan eniten pisteenmenetyksiä.. Ja sit vielä toi pirun banaani. Mistä ihmeestä sekin nyt taas tuli ja mitä sille voi tehdä??