Juupa juu, olipahan taas karsinnat.. Arvostelu oli aikamoisen löysää.. Ja loppua kohden homma tuntui vain löystyvän entisestään :(( Kapulan pureskelu, vinot perusasennot, nuuskiminen, jne. Kaikki selkeitä virheitä ja siltikin vaan kymppejä sateli. Kyllä tämänkaltaisista virheistä saisi mielestäni jo hieman vähentää pisteitä.. Samaten olisin kaivannut selvästi tiukempaa linjaa esim. tunnarissa, jossa ei siis kuuluisi sallia yhtään mitään väärien nosteluja...

No, sitten omaan suoritukseen. Toivo kilpaili numerolla yksi.

Istuminen 10. Ei ongelmia :)

Paikallamakuu 7. Tosi monella koiralla tuntui olevan tässä liikkeessä ongelmia, ihme juttu! Toivokin tarvitsi tuplakäskyt sekä alussa että lopussa. Ihan kummallista!? Ei kuitenkaan näyttänyt olevan mitenkään paineessa tms. sillä tokalla käskyllä teki tosi reippaasti ja iloisesti.

Seuraaminen 8,5. Matto oli TODELLA liukas ja Toivo taisi olla yksi niitä kaikein eniten liukastelleista koirista :( Käännöksissä liukasteli, paikka suht hyvä (ehkä aavistuksen liian edessä) ja alustasta johtuen ei pystynyt pomppimaan ihan niin paljon kuin normaalisti.

Idari 7. Tää on kyllä kanssa ihme liike. Harjotuksissa menee tosi hyvin ja varmasti, mutta ei vaan toimi kisoissa :( Taas jäi istumisessa seisomaan :(( Idarissa oli vaikeuksia myös monella muulla.. Varmaan puolet koirista jätti istumisen tekemättä. Kerrassaan kummallista!

Luoksetulo 8,5. Tuntui, ettei koira pääse mihinkään :( Lähdöissä suti paikallaan, seisomisessa ei saanut vauhtia pysäytettyä ekalla yrittämällä, vaan valui. Korjasi kyllä itse ja sitten teki hienon nelijalka jarrutuksen :) Maahanmeno hyvä. Tosi näytti aika hurjalta kun heittäytyi maahan ja etujalat levisivät aivan sivuille, Toivon yrittäessä jarruttaa vauhtia. Eteentulo suht siisti. Sen sijaan sivulle siirtyminen järkyttävä :( Hmm. Tää pitäis varmaan opettaa kokonaan uusiksi...

Ruutu 10. Merkille meno huono. Tää on myös tyypillinen kisavirhe. Treeneissä menee lujaa ja oikeaan paikkaan, mutta kisoissa jättää vajaaksi :( Ruutuunmeno hyvä ja loppuosakin ihan ok.

Ohjattu 10. Tässäkin merkki huono. Murr! Nouto hyvä, palautuksessa liukui vähän mua päin ja sivulle siirtyminen jälleen epäsiisti :(

Metsku 9,5. Muuten ok, mutta se sivullesiirtyminen....

Tunari 0. Lähti hyvin. Ehkä jopa paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Kävi kapulat läpi pariin kertaa, mutta ei löytänyt omaa ja sitten vaan nappasi jonkun :((

Kaukot 10. Luulisin, että ihan ok. Nousi reippaasti (tosin i-s taas jähmeä :( ) Edestäpäin näytti ihan hyvältä ja luulen ettei ainakaan montaa senttiä liikkunut.

Kokonaisuutena olin suoritukseen ihan tyytyväinen. Hurjasti riittää hiottavaa, mutta onneksi jotain kehitystäkin on tapahtunut :) Alusta oli kamala ja koiran meno ei näyttänyt yhtään miltään johtuen liukkaudesta. Musta tuntui kokoajan, ettei Toivo pääse mihinkään, vaikka parhaansa yrittikin. Hyvää  oli kuitenkin se, ettei mitenkään aristellut liikkumista, vaikka hemmetisti liukui ja sutikin :))

Yhteispisteitä 263 ja sillä heltisi 21 koiran joukosta sija numero 16.


Lopuksi vielä onnittelut voittajille (jotka olivatkin tällä kertaa ihan omaa luokkaansa:) Eli hurjasti onnea Marko ja Flu, Jessica ja Katla sekä Satu ja Welmu!!!!