Iltapäivälle olin varannut itselleni hallivuoron Nokialta. Tällä kertaa tehtiin vain rauhallisia liikkeitä :) Videokamera oli taas matkassa, joten suorituksia pystyi analysoimaan jälkikäteen :D

Toivo:

  • Seuraaminen. Tein sitä jalkajuttua edelleen. Videolta katsottuna näyttää muuten tosi järkevältä.. :P Pysähdykset kaikki hyviä! Kerran jouduin korjaamaan paikkaa taaemmaksi. Liikkeessä sen sijaan tunkee edelleen liian eteen :( Enkä usko saavani tällä treenillä sitä edes korjattua. Toivo osaa hyvin ennakoida koska aion pysähtyä ja on pysähdyksen tullessa aina tosi skarppina :)
  • Idari. Seuraamispaikka videolta katsottuna liian edessä ja näyttää myös että painaisi (mitä ei kylläkään tee..). Seurautin jälleen aluksi ekasta kulmasta yli. Ei ennakointeja :) Seisomaan pysähtyy istumisen kautta.. Eli käskyn jälkeen pylly käy maassa ja sen jälkeen Toivo ponnistaa seisomaan. Tekeehöhän näin aina?? Seuraamisasentokin kyllä aika perse maassa hiihtelyä.
  • Kaukot. Videolta katsottuna huonoimmat vaihdot olisivat tällä hetkellä S-I ja S-M. S-I vaihdossa joko pompsahtaa eteen tai pakittaa. S-M vaihdossa menee ensin maahan ja sen jälkeen vielä varmuuden vuoksi peruuttaa. Voisi tehdä näitä ehkä pitkästä aikaa naksulla ja vahvistaa tekniikkaa. Tai lisätä vähän painetta ja rehdä asentojumppaa nopeaan tempoon?
  • Tunnari. Tämä oli kaikinpuolin hyvä!! Lähti hiljaa, työskenteli hyvin ja palautti nopeasti :) Siirsi kapuloille tullessaan jalallaan oikean kapulan aivan kiinni toiseen, mutta malttoi siltikin ja irrotteli ne rauhallisesti nenällään. JEEE!!! Olin tosi tyytyväinen :D

Viljo: 

  • Seuraaminen. Vasenta jalkaa Viljonkin kanssa. Toimii kuten Toivokin. Pysähdyksissä on skarppina ja pitää paikkansa, mutta liikkeessä valuu mieluusti liian eteen :( Nyt kun osaa jo treenin idean, niin pystyy iloisemmin pomppimaankin..
  • Idari. Alkuun pelkkää neliön kiertoa. Hyvin! Seisomisen tein takapalkalla. Loistava! Ja istumiseen käytin namia. Nyt istui tosi varmanoloisesti ja nopeasti. Hienoa :)
  • Kaukot. Kokeilin kisamaisen sarjan ja sehän näytti yllättäen oikein hyvältä :) Nopeat ja varmat vaihdot ja pysyi lähestulkoon siinä mihin olin jättänytkin. JEE!! Lopuksi tein kaukaa vielä yhden M-S nousemisen. Hienosti!
  • Tunnari. Tein yhden haistelutreenin ja yhden kokonaisen tunnarin. Haistelutreenissä nosti jossain vaiheessa väärää ja jatkoi sitten haistelua. Höh :( Normitunnarissa otti varaslähdön.. Otin takaisin ja nyt lähti jo pelkästä suun avauksesta. Pitää varmaan vähän muistutella.. Työskentely kapuloilla hyvää ja palautuskin vauhdikas.
  • Hyppytreeniä. En ole tehnyt pitkään aikaan ja se kyllä näkyi :( Viljo oli ihan perseestä :(( Tein 3 esteen perussarjaa + nostettavaa tokohyppyä. Viljo oli alusta asti jotenkin tosi löysänoloinen, hyppäsi huonosti ja tokohyppyä nostettaessa yritti kiertää. Hemmetti :( Onko sillä nyt kropassa jotain häikkää vai mitä?? Tuntuu taas siltä, että sen metrisen pk-hypyn suorittamiseen olisi matkaa vähintään ikuisuus :(((