Näissä merkeissä on loppuviikko sujunut.

Hiihtokelit ovat tällä hetkellä mahtavat!! Tosin hieman liiankin liukkaat, mikä aiheuttaa p-i-e-n-t-ä lisäjännitystä hommaan.. Toivo kun ei ole niitä rauhallisimpia menijöitä, enkä mäkään tekniikaltani ehkä mikään huippuhiihtäjä :P Mutta jos ei näitä pikkujuttuja oteta huomioon, niin tämä homma on kyllä supersiistiä :)) On tosi harmi, että talvet ovat nykyään niin huonoja, muuten tähän lajiin jäisi satavarmasti koukkuun ja pahasti.

Olen nyt muutamana päivänä käynyt tempaisemassa sellaisen 7-8 km kilometrin lenkin. Yllättävän hyvin (ja käsittämättömän LUJAA!!) on kulkenut ja ihan hyvässä kunnossa ollaan varmaan Toivon kanssa molemmat. Varsin hyvin on Toivo-setä ainakin jaksanut huutaa lisää vauhtia lenkin jälkeen, eikä itsellänikään ole ollut kuin sellainen kevyt hiki :) Pisempääkin lenkkiä vielä varmasti hiihtelisi, mutta jäinen pohja pistää tassunpohjat aika koville, joten pitää olla hieman varovainen :(

Lauantai-iltana kävin hallilla liitelemässä ja tokoilemassa. Tein Toivon kanssa muutaman suht lyhyen radanpätkän ja Toivo oli hieno!! Kääntyi sairaanhyvin ja oli kokoajan kuulolla :)) JEE!! Lupaa hyvää Tampereen ja Ylöjärven kisoja ajatellen (ainakin toivottavasti;o) Parasta kaikessa kuitenkin oli se, että Toivon koipi tuntuu vihdoinkin olevan kunnossa!!! Tupla JEEEE!!! Nyt alkaa ankara kisaaminen :DDD

Viljo otti myös pikkuruisen liitelyä ja liiteli heti tilaisuuden tullen putkeen. Ei kyllä oikeasti kuunnellut yhtään mitään, vaan bongaili pelkkiä putkia.. Mutta oli varsin tyytyväinen ja iloisen oloinen, kun pääsi vähän irrottelemaan :)

Toko-osiossa otin etupäässä hyppyä (sitä kun ei oikein pääse treenailemaan missään muualla) ja tunnaria. Vihdoin ja viimein alkaa tuntumaan siltä, että Viljokin on tajunnut hyppynoudon idean :) Nyt se tuli jokaikinen kerta kapulan kanssa hypyn yli, eikä lähtenyt kapula suussa kirmailemaan mihinkään putkeen tms. mitä se siis on aikaisemmin tehnyt :D Tunnarikin sujui hienosti. Otin kisamatkalta ja Viljo jopa palautti laukalla. JEEE!