Tänä aamuna piti heti kokeilla eilisiä vinkkejä :) Osa osoittautui varsin käyttökelpoisiksi ja osa taas ei..

Toivon kanssa testailin sisällä luoksetuloa tötsäkujalla ja asettamalla tötsiä esteeksi eteeni. Ajatuksena siis korjata sekä törmäystä että  vinoa eteentuloa. Tämä ei valitettavasti toiminut ollenkaan :( Toivo ei ois voinu vähempää välittää tötsistä (vaikka kokeilinkin vähän kaiken kokoisia). Kerta toisensa jälkeen se vaan kiihdytti tulemaan keittiön perältä ja lennätti tötsät joka suuntaan tömähtäessään perusasentoon. Ens kerralla pitää vissiin koittaa sitä Katin ehdottamaa betoniporsasta..

Hallinta- ja kontaktiharjoituksia tein myös, mutta eipä niissä ainakaan näin sisätiloissa ollut yhtään mitään ongelmaa :) Aioin kuitenkin jatkossa lisätä nämä treeniohjelmaan, varsinkin kun treenaillaan hieman vaikeammissa olosuhteissa :)

Pitoharjoittelua kokeilin patukalla. Tarkoituksena saada lähinnä otetta tiukemmaksi, pureskeluongelmaahan meillä ei ole. Tämä harjoitus oli Toivon mielestä aivan sikasiisti :) Se innostui aivan hurjaksi ja näytti tosi makeelta pitäessään patukkaa tiukasti, keskittyneesti ja odottaessaan koska taas taistellaan :)) Tätä tehdään ehdottomasti jatkossakin!!  Kokeilin samaa myös Viljon kanssa, mutta se ei toiminut yhtä hyvin ainakaan näin ekalla kerralla :( Viljon ote on suoraan sanottuna surkea (se ei yhtään pure, vaan vaihtaa otettaan kokoajan). Kun pyysin sitä istumaan kesken leikin, niin se irrotti joka kerta otteensa patukasta :(( Lisäksi se koki leikin mielestäni hieman painostavana.. Aioin kyllä kokeilla vielä uudestaan, josko Viljokin tästä innostuisi, mutta saattaa olla ettei tämä tapa tule sen kanssa toimimaan :(

Tänään kävimme tekemässä myös vuoden ensimmäisen esineruudun :) Läheinen pelto oli jo lähestulkoon sula, joten tallasin sinne aikalailla kisakokoisen ruudun, jonne piilotin 6 pientä ja vaikeaa esinettä. Toivo aloitti ja teki aivan täydellisen suorituksen! Ei olisi kyllä voinut mennä yhtään paremmin <3  Mieletön vauhti, esineen kohdalla aina liinat kiinni ja täysillä takaisin :) Aikaa meni max. minuutti ja sitten kaikki kuusi esinettä olivat jo mulla :)) Ai, ai. Nyt pitää kyllä tosissaan pohtia ottaisiko esineitä seuraavan kerran vasta kisoissa (Toivollahan on esineruutu aina tauon jälkeen loistava, mutta sitten mitä enemmän treenaan, niin sitä enemmän tulee sitä ärsyttävää juoksentelua).

Viljolle vein myös kuusi esinettä (samat kuin Toivolle). Se nosti kolme ensimmäistä tosi hyvin ja palautti nopeasti. Neljättä se joutui etsimään vähän pitempää ja kun se viimein löytyi, palkkasin ja lopetin siihen. Oikein hyvä suoritus myös Sir Williamilta :)

1331997.jpg