Viime päivinä on talkoiltu ja urakalla. Helatorstaina pidettiin aitatalkoot, jossa tehokas talkooporukkamme pystytti päivän aikana hienon aidan reilun 3 hehtaarin pellollemme!!! Kyllä nyt lampaiden kelpaa oleskella ja meidän paimennella :)) ISO kiitos mahtavalle talkooporukallemme!!!  Kuvia ja juttua päivästä löytyy sekä äitin blogista että Tainan blogista. Käykäähän kurkkaamassa:)

Lampaat saapuivat perjantai-iltana. Yhteensä kahdeksan kappaletta (ja lisää tulee sitten jossain vaiheessa:). Yksi iso ja todella lihava texel, pari Oxford downia, pari risteytystä ja muutama Kainuunharmas. Aika sekalainen seurakunta siis :) Pitää nyt sitten katsoa kuinka paimentelut lähtevät käyntiin. Laihdutusleirille tulleet läskit liharotuiset ainakin näin etukäteen hieman epäilyttävät.. Varsinkaan nuo Oxford downit eivät kuulu omiin suosikkeihini.. Yleensä aika tahmeita liikkumaan ja kääntyvät herkästi uhittelemaan koiralle. No, saahan porukkaa onneksi aina jaettua, joten jos huonolta näyttää niin läskit saavat läskistyä lisää ja pieniä ja kevyempiä paimennellaan :))

Lauantai-iltana talkoiltiin Tainan kanssa lisää ja etsittiin aidasta heikkoja kohtia, joista lampaat mahdollisesti voisivat karata. Jokunen lisätolppa lyötiin maahan, tilkittiin ojien kohtia ja naputeltiin lisää sinkilöitä tarvittaviin kohtiin. Kaikenkaikkiaan aita on kyllä tosi hieno! Ei voi muuta sanoa :)) 

Tämä päivä kului agilitykisoissa talkoillessa. Pitkä ja kuuma päivä, mutta myös mukava :) Pahasti pääsi taas agilitykärpänenkin puraisemaan.. Jättionnittelut Emmalle ja Manulle hienoista radoista ja ensimmäisestä nollasta :)) Eipä taida kauaa Mauri-Antero ykkösluokassa viihtyä :D